Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η «έφοδος» στο Αττικό απέτυχε, οι «σκοποί» ήταν στη θέση τους…

Ο κ. Γεωργιάδης συνηθισμένος στα «τηλεοπτικά σόου» επιχείρησε σήμερα να στήσει ένα ακόμα, με τον ίδιο πρωταγωνιστή, θεωρώντας ότι το ρόλο του κομπάρσου θα τον παίξουν οι εργαζόμενοι του Αττικού Νοσοκομείου.
Δυστυχώς γι αυτόν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο απεδείχθησαν πρωταγωνιστές και ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να παίξει το ρόλο του κομπάρσου.
Η «έφοδος» δεν πέτυχε, ο κ. Γωργιάδης βρήκε τους «σκοπούς» στη θέση τους και μετά από αυτό αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να προχωρήσει σε μια «καταδρομική επιχείρηση».

Σε συνεργασία με τα ΜΑΤ, που εισέβαλαν όχι μόνο στον περίβολο του Νοσοκομείου αλλά και μέσα στο ίδιο το κτήριο, μπήκε στα «μουλωχτά» από την πίσω πόρτα, προκειμένου να συναντήσει τους ελάχιστους «υποστηρικτές» του. Τη διορισμένη διοίκηση και το καθηγητικό κατεστημένο, το οποίο μετά το τέλος της συνάντησης δήλωνε κατενθουσιασμένο. Αλήθεια γιατί; Μήπως το μόνιμο αίτημα που θέτει να βγει το Αττικό από το σύστημα εφημέρευσης των Νοσοκομείων, προκειμένου να εξυπηρετείται με άνεση η προσωπική πελατεία, βρίσκει ευηκοΐα ώττα από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας;
Ταυτόχρονα ο υπουργός Υγείας προχώρησε στη γνωστή τακτική της κυβέρνησης, δηλαδή την προσπάθεια σπίλωσης του αγώνα των εργαζομένων ενάντια στο κλείσιμο Νοσοκομείων, τις απολύσεις και τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και αμοιβής, που είναι συνέπεια των αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων που εφαρμόζει το μαύρο μνημονιακό μέτωπο.
Για να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια του κ. Γεωργιάδη χρειάστηκε βέβαια να συνεργήσουν τα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης, που χωρίς ούτε ένα στοιχείο, μιλούν για επίθεση και προπηλακισμούς του κ. Γεωργιάδη από τους εργαζόμενους. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν για γρονθοκοπήματα και για σημάδια ερυθρότητας στο πρόσωπο και το σώμα του Υπουργού. Βεβαίως το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα videoέχουν καταγράψει μόνο ΜΑΤ και ροπαλοφόρους να περιφέρονται μέσα στο νοσοκομείο και να προπηλακίζουν εργαζόμενους.
Ο κ. Γεωργιάδης γνωρίζει καλά ότι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία βρίσκονται δίπλα στον κάθε πολίτη, φροντίζουν και περιθάλπουν όλους και από τη θέση τους έχουν απέχθεια στην άσκηση βία, τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς.
Για ένα όμως είναι απόλυτα σίγουροι. Ο κ. Γεωργιάδης και οι συνάδελφοί του στη κυβέρνηση έχουν χάσει τη δυνατότητα τα μάγουλά τους να αποκτούν την ερυθρότητα που θα ταίριαζε, για όσα μέτρα έχουν πάρει ή ακόμα σχεδιάζουν να πάρουν για τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα όμως για τα ίδια τα Δημόσια Νοσοκομεία.
ΠΗΓΗ:ygeionomikoi.gr