Σελίδες

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής από τους αγρότες οι οποίοι επιδιώκουν να πάρει τη μορφή πανελλαδικής κινητοποίησης. Δεν ικανοποιήθηκαν από τα «7 σημεία» της κυβέρνησης, εμμένουν στα αιτήματά τους και προσβλέπουν σε νέες διαπραγματεύσεις. . 



Μην έχοντας τσιμπήσει στις κυβερνητικές εξαγγελίες, χαρακτηρίζοντας τες παράλληλα «εμπαιγμό» που γίνεται με «επικοινωνιακούς όρους», οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας στη Λάρισα, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Οι αγρότες επιδιώκουν να πάρει μορφή πανελλαδική κινητοποίησης το συλλαλητήριο  της Κυριακής με αφετηρία το μπλόκο της Νίκαιας, και για το λόγο αυτό απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, αποφασίστηκε η ενδυνάμωση του αγώνα και η ενίσχυση των μπλόκων μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του κλάδου ενώ την Δευτέρα αντιπροσωπεία αγροτών θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, εν αναμονή και απάντησης από τον υπουργό Οικονομικών από τον οποίο έχουν ζητήσει συνάντηση.
Για την ίδια μέρα θα επιδιωχθεί να ανοίξουν οι αγρότες τις μπάρες των διοδίων που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του κάθε μπλόκου. Επίσης στο πλαίσιο του γενικού συντονισμού θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις διαμαρτυρίας αγροτών έξω από τις εφορείες.
ΠΗΓΗ:efsyn.gr