- Η αναγνώριση προϋπηρεσίας είναι δύο μορφών:
- Α) Η βαθμολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας που έχει διανυθεί στον ιδιωτικό 'η στο δημόσιο τομέα και γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 69/2016(δείτε το ΕΔΩ).
Οι συμβασιούχοι εγκαινιάζουν τη νέα εκπομπή.
Η ιστοσελίδα ygeionomikoi.gr και το ΜΕΤΑ Υγειονομικών ξεκινά την Πέμπτη 14/1/21 στις 7.30 μ.μ. την πραγματοποίηση μιας εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής , με τίτλο «Τα νέα των υγειονομικών».
Με την υπ’ αριθ. 1568/2020 απόφασή του, το Ελεγκτικό Συνέδριο (2ο Τμήμα) αναγνωρίζει και στους άνδρες δημόσιους υπαλλήλους δικαίωμα στη σύνταξη με 20 χρόνια ασφάλισης έως το 2010, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας!
Αυτό αναφέρει, σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΝΥΠΕΚΚ, η οποία και χαρακτηρίζει την απόφαση «σταθμό». Όπως σημειώνει, «το Ανώτατο Δικαστήριο, με τη σημαντική αυτή απόφαση, στηρίζεται σε λόγους ίσης μεταχείρισης με τις τρίτεκνες εργαζόμενες μητέρες δημοσίους υπαλλήλους». Καλεί, δε, «την κυβέρνηση να συμμορφωθεί ΑΜΕΣΑ με την απόφαση και ως προς ΟΛΟΥΣ που πληρούν τις ίδιες προϋποθέσεις».
πηγή: http://ergasianet.gr
Ο πανικός και ο φόβος προέρχονται, σε μεγάλο βαθμό, από τη δυσπιστία του λαού απέναντι σε κυβερνήσεις και εταιρείες
Ως τις 20 Δεκέμβρη 2020, 81,7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκόσμια είχαν νοσήσει από κορονοϊό, 46,2 εκατομμύρια έχουν αναρρώσει (άγνωστο με τι μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία και τη λειτουργικότητά τους) και 1,78 εκατομμύρια είχαν πεθάνει.
Και η πανδημία συνεχίζεται, με τον εξαιρετικά μεταδοτικό ιό να επελαύνει ανενόχλητος, σ’ ένα περιβάλλον όπου οι κυβερνήσεις και ιδιαίτερα πεισματικά η ελληνική κυβέρνηση, αρνούνται να οικοδομήσουν ασφαλείς συνθήκες πρόληψης και περίθαλψης για τους λαούς. Ο μηχανισμός της βαριάς νόσησης, όπου συμβαίνει, είναι εξαιρετικά περίπλοκος. Ο δε εμβολιασμός γενικότερα συνίσταται στην προσπάθεια να δημιουργηθούν συνθήκες κατά τις οποίες ο ανθρώπινος οργανισμός θα είναι σε θέση, ερχόμενος σε επαφή με τον ιό, να τον καταστρέφει, έχοντας ένα έτοιμο οπλοστάσιο από ειδικά αντισώματα και κύτταρα μνήμης.
Αυτό, ιστορικά, έχει επιτευχθεί με τη χρησιμοποίηση ζωντανών εξασθενημένων ιών ή, τις τελευταίες δεκαετίες, τμημάτων ιών που συνήθως παράγονται στα εργαστήρια και εισάγονται στον οργανισμό μας με σκοπό την οικοδόμηση του εν λόγω οπλοστασίου. Τα συμβατικά εμβόλια, πλην των ανωτέρω, περιέχουν και διάφορες ουσίες-έκδοχα, με σκοπό τη συντήρηση αλλά και την ανοσοενίσχυση των εμβολίων. Τα συμβατικά εμβόλια έχουν, σπάνιες μεν υπαρκτές δε, ανεπιθύμητες ενέργειες. Αλλεργίες, πυρετικές αντιδράσεις, αναφυλακτικές αντιδράσεις. Ο ρόλος τους όμως στην εξαφάνιση ή τη σχεδόν εξαφάνιση ασθενειών όπως η ευλογιά, η πολιομυελίτιδα, η χρόνια ηπατίτιδα Β, η ιλαρά και πολλές άλλες, είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητος.