Σελίδες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Κινητοποίηση ενάντια στις δύο απολύσεις που έκανε η εργοδοσία στο ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης "Ανάπλαση" από το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, τη Σεααν και τη Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας

Συγκέντρωση έξω από το ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Ανάπλαση» στη Νέα Ιωνία, απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη δύο απολυμένων, έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης το Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, έχοντας στο πλευρό τους τη Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ιωνίας και κάτοικους της περιοχής.
Με πανό «Όχι στους εμπόρους της υγείας - Πάρτε πίσω τις απολύσεις» και συνθήματα «Η υγεία δεν είναι κονσέρβα να πουλιέται, δικαίωμά μας είναι μ' αγώνες κατακτιέται» και «Το κέρδος σκοτώνει την υγεία, έξω οι εταιρείες απ' τα νοσοκομεία», οι συγκεντρωμένοι κάλεσαν τους εργαζόμενους στην ιδιωτική κλινική να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Μια «αντισυγκέντρωση» που επιχείρησε η εργοδοσία κατέληξε σε φιάσκο.
Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών: Κανένας φόβος, καμιά υποταγή στους εργοδότες
Με αφορμή τις εξελίξεις στο ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης η «Ανάπλαση», το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών κέντρων και συναφών χώρων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζονται «πρωτοφανής επιχείρηση τρομοκράτησης και εκβιασμού» όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο συγκεκριμένο χώρο.Απέναντι στις επιδιώξεις της εργοδοσίας, το σωματείο αντιπαραθέτει σειρά γεγονότων για την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΠΗΓΗ: pameygeias.gr