Σελίδες

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δημόσια Νοσοκομεία: Διαρκείς κινητοποιήσεις

Σε διαρκείς κινητοποιήσεις βρίσκεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων που οδηγεί, όπως αναφέρει, στο κλείσιμό τους και σε απολύσεις προσωπικού.

 


Την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8.00πμ στις εισόδους των Νοσοκομείων ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗΣ θα συγκεντρωθούν οι Εργαζόμενοι των δύο προαναφερόμενων Νοσοκομείων με εκπροσώπους του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ και τα Δ.Σ. Σωματείων του Λεκανοπεδίου Την ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 8.00πμ στις εισόδους των Νοσοκομείων ΠΑΤΗΣΙΩΝ και ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ θα συγκεντρωθούν οι Εργαζόμενοι των δύο προαναφερόμενων Νοσοκομείων με εκπροσώπους του Γ.Σ. της ΠΟΕΔΗΝ και τα Δ.Σ. Σωματείων του Λεκανοπεδίου Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τα Νοσοκομεία, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ και τα Κέντρα Υγείας από 11.00πμ έως 15.00μμ. Στις 11.30πμ οργανώνουμε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για το Λεκανοπέδιο έξω από το Υπουργείο Υγείας και για την περιφέρεια έξω από τα γραφεία των ΥΠΕ.
Τέλος, η ΠΟΕΔΗΝ προκηρύσσει 24ωρη απεργία στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και οργανώνει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 11:30 πμ, διαμαρτυρόμενη για «την συρρίκνωση και ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου Τομέα Ψυχικής Υγείας και της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, την υποχρηματοδότηση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και τις διαθεσιμότητες - απολύσεις των υγειονομικών
ΠΗΓΗ: tovima.gr