Σελίδες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αγ. Νικόλαος Κρήτης: Αστυνομική επιχείρηση στο Νοσοκομείο!

Η πύλη της κεντρική εισόδου του ΓΝΑΝ κλειστή από αστυνομικούς,
την ώρα που έρχονται οι πρώτοι πολίτες από την Ιεράπετρα
Έκλεισαν όλες τις πύλες του Νοσοκομείου για να αποτρέψουν την πρόσβαση στο γραφείο του διοικητή σε διαμαρτυρόμενους πολίτες από την Ιεράπετρα.
Πρωτοφανής αστυνομική επιχείρηση έγινε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου. Η αστυνομία έκλεισε όλες τις πύλες του Νοσοκομείου (!) για να αποτρέψει την πρόσβαση στο γραφείο του διοικητή σε διαμαρτυρόμενους πολίτες από την Ιεράπετρα, που σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην Ιεράπετρα και ήρθαν στον Αγ. Νικόλαο για  να εκφράσουν στο διοικητή των Νοσοκομείων Λασιθίου  τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι έχουν αθετηθεί όλες οι υποσχέσεις και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας εξακολουθεί να είναι κλειστή 25 ημέρες το μήνα.
Μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου εξέφρασαν προς τους επικεφαλής της αστυνομίας και προς το διοικητή του ΓΝΑΝ την έντονη διαμαρτυρία τους για τις ενέργειες της Αστυνομίας
.
διαβουλεύσεις στο προαϋλιο του Νοσοκομείου

Τελικά, μετά από διαμαρτυρίες και διαβουλεύσεις οι πολίτες από την Ιεράπετρα ανέβηκαν στη διοίκηση και συναντήθηκαν με το διοικητή του Νοσοκομείου, όπου μέχρι αυτή τη στιγμή συνεχίζεται ο διάλογος.
'
Πάντως για πρώτη φορά καταγράφεται τέτοιου είδους αστυνομική επιχείρηση στο Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου. Νέοι καιροί, νέα ήθη !