Σελίδες

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Eυχαριστήρια…



Η «Ενωτική Κίνηση» ευχαριστεί:
  

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες και σκιτσα για συνδικαλιστεςΤις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό μας για το Δ.Σ. του Συλλόγου και για την ΠΟΕΔΗΝ.
Οι εργαζόμενοι που μας στήριξαν και μας ψήφισαν, αντιστάθηκαν σε ολόκληρο το μπλόκ του κυβερνητικού-μνημονιακού συνδικαλισμού, είτε νέου, είτε παλιού, είτε διαχρονικού.
Αντιστάθηκαν και δεν λύγισαν στις πιέσεις, τους εκβιασμούς, τη ρουσφετολογία, την υποσχεσιολογία  και την ιδιότυπη τρομοκρατία. Τα σχέδια διαφόρων κύκλων ώστε να «εξαφανίσουν» την «Ενωτική Κίνηση» δεν πέρασαν.

 Ευχαριστούμε κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά. Η μόνη υπόσχεση που δίνει η «Ενωτική Κίνηση» είναι ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με αξίες και αρχές και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Θα συνεχίσει να λέει ΟΧΙ σε όλα τα μνημόνια, νέα και παλιά, και θα αγωνίζεται για την ανατροπή της μνημονιακής βαρβαρότητας.
Θα συνεχίσει να αναδεικνύει και όχι να κουκουλώνει ή να συμψηφίζει τα προβλήματά μας. Από τη θέση που μας έδωσαν οι εργαζόμενοι στο Δ.Σ. του Συλλόγου και την ΠΟΕΔΗΝ και μαζί με όλες τις δυνάμεις που αντιστέκονται στο συμβιβασμό, την υποταγή και τη μοιρολατρία, θα συμβάλλουμε στον αγώνα για την ανατροπή αυτής της πραγματικότητας.
Τέλος, θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στους εργαζόμενους και κυρίως να τους καλούμε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και όχι να περιμένουν καλύτερες μέρες από κάθε λογής «σωτήρες».

                                                                                                                         2 Ιουνίου 2017