Σελίδες

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κοινή πορεία διοικητικών ΑΕΙ και υγειονομικών

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΣυνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ εν όψει της λήξης της οκτάμηνης περιόδου της διαθεσιμότητας. Ενώθηκαν οι κινητοποιήσεις των διοικητικών και των υγειονομικών στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Λίγο μετά τις 13:30 οι απεργοί υπάλληλοι των ΑΕΙ και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (διαβάστε σχετικά με την απεργία της ΠΟΕΔΗΝ) ξεκίνησαν κοινή πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Νωρίτερα, οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν την απεργιακή τους συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας, ενώ οι διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων, βρίσκονται στη δεύτερη ημέρα της απεργίας τους, ενόψει της λήξης της οκτάμηνης περιόδου της διαθεσιμότητας.

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΣύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΣύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςΣύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας
_______
Οι απεργοί του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν ότι μέσα στον επόμενο μήνα οδηγούνται σε απόλυση 394 συνάδελφοί τους στο Ίδρυμα και συνολικά 1.158 εργαζόμενοι στα οκτώ μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας.
ΠΗΓΗ:left.gr