Σελίδες

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Για τους 230 πιο πλούσιους Έλληνες!

Άγγλοσ αποικιοκράτθσ μεταφζρεται ςτουσ ώμουσ από Κινζηουσ                        υπθκόουσ. Με τον αέρα του επικυρίαρχου αποικιοκράτη που τιμωρεί τους απείθαρχους υπηκόους, επέστρεψε στην Αθήνα η κουστωδία των τοκογλύφων-δανειστών. 
Από τρόϊκα αναβαθμίστηκε σε τετραμερής  "Quadriga" (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, ESM).
Ένα από τα πρώτα πράγματα που  ζήτησαν οι δανειστές, είναι η κατάργηση της διάταξης που προβλέπει επιβολή έκτακτης εισφοράς 8% για εισοδήματα πάνω από 500.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι τέτοια εισοδήματα αφορούν μόνο 230  Έλληνες!


Αντιπροτείνουν μάλιστα την θέσπιση ενιαίου συντελεστή 6% για εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ το χρόνο. Πρόταση η οποία προφανέστατα θα μεγαλώσει τα φορολογικά βάρη στα μεσαία εισοδήματα.
 Βεβαίως, δεν είναι τα μόνα πού ζήτησαν και θα εξακολουθήσουν να ζητούν.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ζητήθηκε από το Υπουργείο Υγείας η επαναφορά τού 5εύρου ή η εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων!
Στόχος τους είναι να ξηλωθεί όλο σχεδόν το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης ώστε να δώσουν και μ`αυτό τον τρόπο το μήνυμα για το μονόδρομο της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας.
 Οι παραπάνω αξιώσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυταπάτες σχετικά με τις στρατηγικές στοχεύσεις  των  πιστωτών, πολύ δε περισσότερο για άσκηση φιλολαϊκής πολιτικής μέσα στη μέγγενη του μνημονιακού πλαισίου.

...το μόνο "ισοδύναμο" μέτρο πού πρέπει να επεξεργαστεί και να υλοποιήσει η εργατική τάξη και ο Ελληνικός λαός, είναι η εκδίωξη των αποκιοκρατών από την πατρίδα μας.