Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Η αξιολόγηση του προσωπικού στη μονάδα αιμοκάθαρσης του Λαϊκού Νοσοκομείου

Αποτέλεσμα εικόνας για μοναδες αιμοκαθαρσης αθηνα Αντιγράφουμε αυτούσιο το κείμενο που μας έστειλε φίλη της "Ενωτικής Κίνησης" και αιμοκαθαρόμενη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

"Αξιοθαύμαστες οι Νοσηλεύτριες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου "Λαϊκό", στην αντιμετώπιση αιμοκαθαρόμενης με σύνδρομο down, παρόλο που το Υπουργείο Υγείας δεν έχει ουδέποτε σκεφτεί να οργανώσει ένα σεμινάριο για τη νοσηλευτική αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών, ατόμων με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες. Από την εμπειρία τους και την ψυχή που διαθέτουν και μόνο.
Κύριε Πολάκη, μήπως έχετε ακόμα πρόβλημα με τις Νοσηλέύτριες που...πλέκουν;  Ελάτε εσείς να κάνετε νοσηλεία, να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος"
 Αφού ευχαριστήσαμε τη φίλη για τα καλά της  λόγια, εκείνη μας απάντησε ως εξής:
 "Και εμείς ευχαριστούμε εσάς που στέκεται όρθιο το σύστημα Υγείας"

Οι μόνοι αξιολογητές μας είναι οι πολίτες και οι ασθενείς. Την αξιολόγηση της Κυβέρνησης και της Τρόϊκας  μαζί με τα...πλεκτά, τα επιστρέφουμε  και τα χαρίζουμε!
Εμείς οι εργαζόμενοι, θα αξιολογηθούμε για τον κοινό αγώνα που πρέπει να δώσουμε - μαζί με τους ασθενείς, τους πολίτες και την κοινωνία - για την ανατροπή των βάρβαρων μνημονιακών πολιτικών.
Για το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν, δημόσια Υγεία και περίθαλψη.

                                                           Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων
                                                                  Λαϊκού Νοσοκομείου