Σελίδες

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο αγώνας των εργαζομένων, στο πλευρό των ασθενών, συνεχίζεται !

Όλα στο φως λένε οι εργαζόμενοι του Την καταδίκη και τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση υπεξαίρεσης ογκολογικών φαρμάκων από το “Λαϊκό”, εκφράζει ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Το λιγοστό Νοσηλευτικό Προσωπικό, στις δύσκολες εποχές των Μνημονίων, της Υποχρηματοδότησης και της Υποστελέχωσης, δίνει καθημερινά την μάχη για την προάσπιση της Ασφάλειας των Ασθενών και της Δημόσιας Υγείας.
Δείτε το Δελτίο τύπου του Συλλόγου.



  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΓ.ΘΩΜΑ 17 ΓΟΥΔΗ                                ΑΘΗΝΑ 04/05/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
     Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας, μετά την προσαγωγή των 2 Νοσηλευτριών του Νοσοκομείου μας στη ΓΑΔΑ, οι οποίες κατά πληροφορίες ενέχονται στο παράνομο κύκλωμα διακίνησης ακριβών Νοσοκομειακών Ογκολογικών Φαρμάκων,  μαζί με άλλους επαγγελματίες Υγείας (Ιατρούς Φαρμακοποιούς κλπ), με αίσθημα ευθύνης καταγγέλλει απερίφραστα το συγκεκριμένο θλιβερό γεγονός. Σε περίπτωση δε που αποδειχτεί η ενοχή τους, στην πράξη αμαυρώνουν και ακυρώνουν τον αγώνα του λιγοστού και αφυδατωμένου Νοσηλευτικού Προσωπικού, το οποίο δίνει καθημερινά την μάχη, στις δύσκολες εποχές των Μνημονίων της Υποχρηματοδότησης και της Υποστελέχωσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, για την προάσπιση της Ασφάλειας των Ασθενών και της Δημόσιας Υγείας.
    Καλούμε τη Δικαιοσύνη να προχωρήσει σε βάθος την Έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση και όσοι αποδειχτούν ότι ενέχονται στο συγκεκριμένο κύκλωμα να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όσο ψηλά και αν ίστανται. Όλα στο φως με απόλυτη διαφάνεια.
     Κλείνοντας, κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο Σύλλογος των Εργαζομένων, που πρωτοστάτησε εδώ και πολλά χρόνια στη δημιουργία Σύγχρονων Κεντρικών Μονάδων Διάλυσης Κυτταροστατικών Φαρμάκων και πιο πρόσφατα ανέδειξε την έλλειψη και των συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, θα συνεχίσει τον αγώνα του στο πλευρό των Εργαζομένων και των Ασθενών του Νοσοκομείου μας, για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, του Δημόσιου Συμφέροντος και της Ασφάλειας τόσο των Ασθενών όσο και των Εργαζομένων.
Για το Δ.Σ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ                                       ΖΟΥΓΚΟΥ ΘΕΩΝΗ