Σελίδες

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Απαντάμε δυναμικά στους τοκογλύφους-δανειστές!

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα. Τετάρτη, 17 Ιούνη στις 7:30 μ.μ.
             Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο συγκεντρώσεις στο συνταγμα κατα της τροικα
             
Η χώρα δεν πωλείται και ο λαός δεν τρομοκρατείται. Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές κοινωνικές οργανώσεις δεν μπορούν να παρακολουθούν παθητικά τις εξελίξεις
 Οφείλουν να δώσουν τη σκληρή πολιτική μάχη τόσο για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών της λιτότητας όσο και για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

Οφείλουν να βγουν στους δρόμους και να απαντήσουν δυναμικά στους τοκογλύφους – δανειστές και στις απαιτήσεις τους να «προσκυνήσει» η χώρα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, η νεολαία, ο λαός απέναντι στις απάνθρωπες απαιτήσεις του κεφαλαίου, που θέλει την εφαρμογή των πολιτικών της λιτότητας, της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που σκοπό έχει την αύξηση της κερδοφορίας, πάνω από τους ανθρώπους, πάνω από τα εργασιακά δικαιώματα, πάνω από την ίδια τη Δημοκρατία.
Το ΜΕΤΑ καλεί όλους και όλες να δώσουν δυναμικό «παρών» στις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα κατά των τοκογλύφων δανειστών και των απαιτήσεων που θέλουν να επιβάλλουν στην εργατική τάξη και στο λαό.
Η Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων Λαϊκού, καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες  στη συγκέντρωση.

Να μην παραμένουμε θεατές στους εκβιασμούς!


Όλοι και όλες στο Σύνταγμα
Τετάρτη 17 Ιούνη, ώρα 19.30

Οι λαοί, οι εργαζόμενοι δεν πωλούνται
Η χώρα, ο κόσμος της εργασίας
δεν χρωστούν και δεν εκβιάζονται