Σελίδες

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Αμερικάνικη βοήθεια στο Λαϊκό!

Αυτές τις πολιτικές ποιός θα τις αξιολογήσει;
Ποιός θα αξιολογήσει αυτούς πού οδήγησαν τα Νοσοκομεία σ`αυτή την κατάσταση;
Υγειονομικό υλικό παρέδωσε η Αποστολή στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών
Το πέμπτο και τελευταίο κοντέινερ, αξίας 812.000 δολαρίων, παραδόθηκε
στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αθήνα
Με την παράδοση υγειονομικού υλικού στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Give for Greece», το οποίο περιελάμβανε την παράδοση υγειονομικού υλικού, αξίας 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερα από 50 νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα της Αθήνας.

Το πρόγραμμα χρηματοδότησε το Jaharis Foundation και υλοποίησαν ο φιλανθρωπικός οργανισμός Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο ανθρωπιστικός οργανισμός των ορθοδόξων χριστιανών Αμερικής IOCC.

Τα πέντε κοντέινερ υγειονομικού υλικού, διευκόλυναν στην κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας και ειδικά σε αναλώσιμο νοσοκομειακό υλικό όπως σύριγγες, γάντια, γάζες, επιδέσμους και εκατοντάδες άλλα είδη αντικειμένων ευρείας και εξειδικευμένης νοσοκομειακής κατανάλωσης.

Το πέμπτο και τελευταίο κοντέινερ, αξίας 812.000 δολαρίων, παραδόθηκε στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Με αυτό θα καλυφθούν και ανάγκες των νοσοκομείων Ιπποκράτειο, Αγλαΐα Κυριακού και Αττικό.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη της ελληνικής ομογένειας της Αμερικής στις δυσκολίες που περνά η Ελλάδα.
Newsroom ΔΟΛ