Σελίδες

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Στα όρια της γελοιότητας οι δήθεν αντιδράσεις για τον ΕΝΦΙΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβερνητική πλειοψηφία εξαπέλυσε εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ αλλά και αντιδράσεις της τελευταίας στιγμής από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
“Δεν είναι δυνατό αυτοί που υπερθεμάτιζαν και στήριζαν τις σχετικές διατάξεις πριν λίγους μήνες και αναθεμάτιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική του, τώρα «ως μωραί παρθέναι» να καταγγέλλουν το νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν! Αγγίζει σίγουρα τα όρια της γελοιότητας και θυμίζει νούμερο κακόγουστης θερινής κωμωδίας, αν δεν αφορούσε τις ζωές και τα σπίτια των πολιτών” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα Μαρία Κανελλοπούλου χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ “φόρο – παρωδία” και “την καλύτερη τεκμηρίωση για την άδικη, εξοντωτική και αναποτελεσματική φορολογική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.”
Ειδικά για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για διόρθωση των αδικιών αφού παραδέχθηκε λάθη το οικονομικό επιτελείο, σχολιάζει: “Έρχονται τώρα, εκ των υστέρων, να παραδεχτούν ότι υπάρχουν λάθη και παραλείψεις και δηλώνουν ότι θα διορθωθούν. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτά τα λάθη και αυτές οι παραλείψεις θα οδηγούσαν σε παραιτήσεις υπευθύνων, αλλά στη χώρα μας οι πολιτικοί υπεύθυνοι έχουν ακόμη να επιτελέσουν σοβαρό έργο με χαριστικές διατάξεις και φωτογραφικές τροπολογίες υπέρ διαπλεκόμενων συμφερόντων.” 
ΠΗΓΗ:enet.gr