Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα και ειλικρινώς:

Αγνοεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τους... μνημονιακούς διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ; 

Αγνοεί ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τους... μνημονιακούς διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ;Ιδιαιτέρως χρήσιμη και κοινωνικά αναγκαία είναι η καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) για τις διοικήσεις ορισμένων νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας, οι οποίες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να υπονομεύσουν ακόμη και τα πλέον κοινωνικά μέτρα της κυβέρνησης στον χώρο της Υγείας.

Ο ΙΣΑ, λοιπόν, καταγγέλλει την Τρίτη 23 Ιουνίου ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων της Αθήνας "Σισμανόγλειο" και Γενικό Κρατικό παραβιάζουν κατάφωρα την κείμενη νομοθεσία (ΚΥΑ) για την πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή κάλυψη των ανασφάλιστων και έχουν κλείσει τις πύλες των δύο ιδρυμάτων για τους ανασφάλιστους ασθενείς, ακόμη και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες κρίνεται η ίδια η ζωή τους από την δυνατότητα νοσηλείας τους!

Το ερώτημα προκύπτει αβίαστα και ειλικρινώς:


Αγνοεί ο ΙΣΑ και ο πρόεδρός του, ο Γιώργος Πατούλης, το γεγονός ότι οι διοικήσεις στα νοσοκομεία του ΕΣΥ στα οποία αναφέρεται η καταγγελία του Συλλόγου έχουν... μνημονιακές περγαμηνές στον αποκλεισμό των ανασφάλιστων και αρνούνται με επιμονή να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους;

 Από Βασίλη Βενιζέλο ygeia360.gr