Σελίδες

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Π. Λαφαζάνης: Ταπείνωση της κυβέρνησης στο Παρίσι, την πορεία της χώρας καθορίζει ο ελληνικός λαός, όχι τα funds

Π. Λαφαζάνης: Ταπείνωση της κυβέρνησης στο Παρίσι, την πορεία της χώρας καθορίζει ο ελληνικός λαός, όχι τα funds (Video)«Μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει η μισή κυβέρνηση στο Παρίσι και να γυρίζει άπραγη διαπραγματευόμενη με τους υπαλλήλους των υπαλλήλων» δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης υποστηρίζοντας ότι για άλλη μια φορά, «είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, η κυβέρνηση να σέρνεται πίσω από τις απαιτήσεις της τρόικα». Εξήγησε ότι ενώ υποτίθεται ότι οδεύουμε σε ρήξη με την τρόικα, η κυβέρνηση επιδίδεται σε μια απίστευτη κωλοτούμπα άτακτης υποχώρησης σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών. Αυτό αποτελεί μια αδιέξοδη πορεία για τη χώρα.
"Ο κ. Χαρδούβελης είναι όμηρος, τι πάει να διαπραγματευτεί, όταν παραδέχεται ότι δεν έχει δυνατότητα η Ελλάδα να διαχειριστεί μια κρίση με την τρόικα;" σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης. "Όταν επιλέγετε το μονόδρομο ότι δεν μπορούμε να τα σπάσουμε με την τρόικα και δεν υπάρχει άλλη προοπτική για τη χώρα, θα σας παίξουν σαν την γάτα με το ποντίκι» και υποστήριξε επίσης ότι «το θέαμα της κυβέρνησης ήταν θλιβερό, σας ταπεινώνουν, σας εξευτελίζουν».





Την πορεία της χώρας την καθορίζει ο ελληνικός λαός και όχι τα funds

"Την πορεία της χώρας την καθορίζει ο ελληνικός λαός και όχι τα funds, είμαστε μια ανεξάρτητη χώρα. Τα ίδια πράγματα που λέμε μέσα, τα λέμε και έξω" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι ο Γ. Σταθάκης και ο Γ. Μηλιός στο Λονδίνο, δεν διαπραγματεύτηκαν με κανέναν, γι' αυτό και βλέπετε τις αντιδράσεις, απλά εξέθεσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες λέμε κάθε μέρα. Τα δύο email από τις τράπεζες αυτό λένε στην πραγματικότητα.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος της Ν.Δ. Σ. Βούλτεψη και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπός κ. Ασημακοπούλου προσπάθησαν πάση θυσία να καλύψουν την πανωλεθρία στις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις στο Παρίσι εκμεταλλευόμενες πολιτικά το εύρημα του email στελέχους των αγορών που υποτίθεται ότι ήταν στη συνάντηση του κ. Σταθάκη και Γ. Μηλιού και κυκλοφόρησε χθες διαδικτυακά από το Πρώτο Θέμα στο οποίο γινόταν αναφορά ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους μίλησαν χειρότερα από τους κομουνιστές. Χαριτολογώντας μάλιστα ο Π. Λαφαζάνης πρόσθεσε: "Να τ' ακούσει το ΚΚΕ να ανατριχιάσει, να φωνάζει ότι του κλέψαμε το πρόγραμμα"! Ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε το email καθώς το άτομο που το έστειλε δεν παρίστατο στη συνάντηση.
ΠΗΓΗ:avgi.gr