Σελίδες

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Όλοι και όλες τη Δευτέρα 4 Απρίλη, στις 5 το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο «Hilton»

Καλέσματα από το ΜΕΤΑ, την ΑΔΕΔΥ, Σωματεία και επιτροπές αγώνα. 
hiltonΜέσα στο "HILTON", κυβέρνηση και τοκογλύφοι-δανειστές "διαπραγματεύονται".
Έξω από το ξενοδοχείο, λαός και κοινωνία γονατίζουν από τα μέτρα που παίρνονται.
 Διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Στο  "HILTON" καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων. Στο  "HILTON", έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση.

Το ΜΕΤΑ καλεί τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους να δώσουν δυναμικό «παρών» στην κινητοποίηση που διοργανώνει η Πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων, επιτροπών αγώνα, συλλογικοτήτων από εργασιακούς χώρους, γειτονιές, συνδικαλιστών και αγωνιστών, τη Δευτέρα 4 Απρίλη, στις 5 το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο «Hilton», όπου αναμένεται να ξαναρχίσουν οι «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης με τους δανειστές, προκειμένου να συμφωνήσουν στη σφαγή μας.
Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως όλα δείχνουν, θα επιχειρήσει να περάσει στις γιορτές του Πάσχα ένα πακέτο μέτρων, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο – ταφόπλακα για την κοινωνική ασφάλιση, καθώς και το νέο φοροληστρικό νομοσχέδιο, σε εφαρμογή του 3ου μνημονίου, την ώρα που μεθοδεύει την πώληση όλων των κόκκινων δανείων και της δημόσιας περιουσίας στα «αρπαχτικά» του κεφαλαίου.
ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ»
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΗ, ΩΡΑ 5ΜΜ., ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ
ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ! ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ!
Παθητική αναμονή και στάση θα είναι τραγική για το παρόν και το μέλλον μας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο HILTON, Κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στην κινητοποίηση σωματείων, συλλογικοτήτων και κοινωνικών φορέων τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, στις 17:00, έξω από το HILTON.
Η κινητοποίηση της Δευτέρας, θα είναι η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της, με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016 και το απεργιακό συλλαλητήριο  στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 π.μ.
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ!
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ε.Ε. ΚΑΙ ΔΝΤ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.