Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για νοσηλευτες γιατρούς τραυματιοφορείς  Προσήλθαν εθελοντικά. Από τα ρεπό, από την άδεια. Έμειναν δυό και τρείς βάρδιες για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους. 
Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι της Υγείας. 
Αυτοί είναι οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, του Σισμανόγλειου, του Ευαγγελισμού, του ΚΑΤ, του Παίδων "Αγ. Σοφία", του Θριάσιου.  
Είναι οι Νοσηλευτές, οι Γιατροί, οι Τεχνολόγοι, οι Τραυματιοφορείς, οι εργαζόμενοι στις υποστηρικτικές και σε όλες τις υπηρεσίες. 
Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για αλληλεγγύηΈτσι κάνουν πάντα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο.
 Έτσι απαλύνουν τον πόνο και την οδύνη...
Γι αυτό και έχουν... αξιολογηθεί από την κοινωνία και τους πολίτες.

...Όσο για το γνωστό Ιεράρχη που χυδαιολόγησε και προσέβαλε τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού - αλλά και τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας - γράφοντας μεταξύ άλλων στο παραλλήλημά του:  "Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!"
...τα λόγια είναι περιττά