Σελίδες

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Χρήσιμες και στοχευμένες οδηγίες για τεχνολόγους-ακτινολόγους...για να παραμείνουν υγιείς και να σταθούν όρθιοι.

Επειδή απαιτείται άμεσα να δημιουργηθεί μια ασπίδα προστασίας γύρω από τους εργαζόμενους, αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του συναδέλφου Ευθύμη Αγαδάκου, Προέδρου του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων ΙSRRT Regional Director Europe.
 
Συνάδελφε/σα,
Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον επαγγελματικό μας χώρο. Οι κατευθυντήριες γραμμές ορισμένες φορές είναι πολύ γενικές και δεν αφορούν το αντικείμενο μας. Επιπλέον δεν αναγνωρίζεται επαρκώς ότι ο τεχνολόγος ακτινολόγος είναι στην πρώτη γραμμή των επαγγελματιών υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.
Σκεπτόμενοι όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με τις ελλείψεις εξοπλισμού ατομικής προστασίας και στελέχωσης στο ΕΣΥ, καταρτίσαμε χρήσιμες και στοχευμένες οδηγίες για ΣΕΝΑ που θα έρθεις αντιμέτωπος με τον ασυμπτωματικό άρρωστο που αποτελεί και την μεγαλύτερη απειλή για τον εαυτό του, την οικογένειά του, για σένα, τον συνάδελφό σου, τον επόμενο ασθενή, το νοσοκομείο και την κοινότητα.
Συνάδελφε/σα, συστήνω να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας για να παραμείνεις υγιής και να σταθείς όρθιος ώστε να εξακολουθείς να παρέχεις τις υπηρεσίες σου στην ιατρική απεικόνιση και θεραπεία με ασφάλεια για ΟΛΟΥΣ αλλά και για ΣΕΝΑ!!
Είναι οδηγίες από τεχνολόγους ακτινολόγους για τεχνολόγους ακτινολόγους που διαμορφώθηκαν χρησιμοποιώντας το "πως", "που" και "πότε".

1. Αναζήτησε στο browser σου: "aktinotechnologia.eu"
2. Κάνε κλικ στο blog COVID 19

Κοινοποιήστε, για την προστασία όλων και την θωράκιση του ΕΣΥ.
Mε εκτίμηση,
Ε. Αγαδάκος
Πρόεδρος ΔΣ
Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνολόγων Ακτινολόγων
ΙSRRT Regional Director Europe


ISRRT
@isrrttwitter.com/