Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα μνημόνια διαλύουν τη δημόσια υγεία.

Λεφτά για τα Νοσοκομεία, μόνιμες και μαζικές προσλήψεις στην Υγεία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 1η Ιούνη τα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ, έξω από το κτήριο της διοίκησης στην Πάτρα, διαμαρτυρόμενα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται και στη συγκεκριμένη υγειονομική περιφέρεια εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών που συνεχίζει να εφαρμόζει και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο επικεφαλής του ΜΕΤΑ Υγειονομικών και μέλος της ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ Ανδρέας Μακρής και η γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΝ Άρτας και μέλος της ΕΕ του ΝΤ Άρτας της ΑΔΕΔΥ Βάσω Αμπελογιάννη μιλούν για το θέμα στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B. ΕΔΩ το βίντεο.


Ο κοινός παρανομαστής των δεκάδων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας καθώς και άλλων δράσεων που πραγματοποιούνται σε δεκάδες νοσοκομεία της χώρας με πρωτοβουλίες των Σωματείων είναι: "Λεφτά για τα Νοσοκομεία, μόνιμες και μαζικές προσλήψεις στην Υγεία"
Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας συνεχίζονται και πληθαίνουν σε όλη τη χώρα, δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα για την επιτυχία της 24ωρης πανυγειονομικής απεργίας που έχουν προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ στις 8 Ιούνη.