Σελίδες

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Για την… ανατροπή των μνημονίων, ρε γαμώτο!!!

Η ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ, ο Άδωνις και ο Βορίδης 

Η συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΚΕ στο χώρο των νοσοκομείων και της δημόσιας υγείας και στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχει στην πλειοψηφία και στο προεδρείο της Ομοσπονδίας (μαζί με τη Δημοκρατική Συνεργασία – πρώην ΠΑΣΚΕ) και εμφανίζεται ως σφόδρα αντιμνημονιακή παράταξη, ψηφίζοντας όλες τις αποφάσεις και τα πλαίσια των κινητοποιήσεων που ζητούν ανατροπή των μνημονίων.

Σχόλιο από ygeionomikoi.gr
Όπως φαίνεται όμως, αυτό δεν εμποδίζει τη ΔΑΚΕ και την ηγεσία της να διατηρούν στενές σχέσεις με τα στελέχη της μνημονιακής ΝΔ και ειδικότερα με τους πιο φανατικούς υποστηρικτές των μνημονίων (που περηφανεύονται ότι έχουν ψηφίσει όλα τα μνημόνια) τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, οι οποίοι μάλιστα έχουν διατελέσει και οι δύο υπουργοί υγείας των κυβερνήσεων Σαμαρά, και έχουν βάλει με τη σειρά τους την «μπουλντάζα» για την κατεδάφιση της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των κερδοσκόπων της ιδιωτικής υγείας.
Τους κάλεσαν μάλιστα και στη χοροεσπερίδα της παράταξης τους την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη, στη Θεσσαλονίκη, τους είχαν ομιλητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και δημοσίευσαν και τις φωτογραφίες στο facebook.
 Σαν να μην υπάρχει τίποτα το οξύμωρο στη συμπεριφορά αυτή των "αντιμνημονιακών αγωνιστών" της ΔΑΚΕ ΠΟΕΔΗΝ!

Σχόλιο της Ενωτικής Κίνησης
Ο φερετζές του "αντιμνημονιακού" τον οποίο φοράει η ΔΑΚΕ δεν πείθει τους εργαζόμενους.
Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες γνωρίζουν από "πρώτο χέρι" ότι αυτή η παράταξη δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους ούτε και το δικαίωμα του λαού στη δημόσια-δωρεάν υγεία.
Το ΜΕΤΑ Υγειονομικών απέδειξε στην πράξη ότι κινείται με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των λαϊκών δικαιωμάτων στη υγεία και έχει την τόλμη να λέει "τα μεγάλα ΟΧΙ" στις σειρήνες του κυβερνητικού συνδικαλισμού, προκειμένου να παραμείνει σταθερό στις αρχές και τις αξίες του!