Σελίδες

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Καθαρίστρια σε Γιακουμάτο: «Και εσάς μπορώ να δείρω…»

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος φτάνοντας στο υπουργείο Οικονομικών. Έξω από το υπουργείο τον περίμεναν οι απολυμένες καθαρίστριες, αρκετές εκ των οποίων ξέσπασαν για τον εμπαιγμό που δέχονται από την κυβέρνηση.
Ο κ. Γιακουμάτος είπε απευθυνόμενος στις καθαρίστριες, ότι τον έχουν σύμμαχο. Εκείνες τότε του ανταπάντησαν: «Από πότε ήσουν σύμμαχος; Θα δεσμευθείτε, θα πάτε επάνω στον κύριο πως τον λένε (το νέο υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη) και θα του ζητήσετε να μας δεχθεί σήμερα!».

Αφού το συζήτησαν λίγο περισσότερο, ο κ. Γιακουμάτος δεσμεύθηκε ότι θα επιστρέψει να τους ξαναμιλήσει. Δεν κρύβομαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά. Μία καθαρίστρια του έκανε παρατήρηση για τον άνδρα που ήταν μαζί του αφού τον πέρασαν για άνδρα της ασφάλειάς του.
-«Δεν είναι ασφάλειά μου, μόνος μου ήρθα», είπε ο κ. Γιακουμάτος.
-«Κι αυτός τι είναι;» του αντέτειναν οι καθαρίστριες.
-«Συνεργάτης μου είναι. Σιγά μην σε δείρει», τους απάντησε και πρόσθεσε χαριτολογώντας, απευθυνόμενος σε μια από τις καθαρίστριες: «Εσύ θα τον δείρεις αυτόν». Για να πάρει την απάντηση: «Κι εσάς μπορώ να δείρω αν θέλω»…


ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr