Σελίδες

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Θα απαιτήσεις κι... ΕΣΥ αποζημίωση;


Θα απαιτήσεις κι... ΕΣΥ αποζημίωση; Εάν είχαν διορισθεί στις θέσεις τους με μία αξιοκρατική και ουδέτερη τεχνικώς διαδικασία, τότε θα είχαν κάθε δικαίωμα να μιλούν για... μονομερή διακοπή της σύμβασής τους, γεγονός το οποίο, με βάση τον νόμο, υποχρεώνει το ελληνικό δημόσιο σε αποζημιώσεις.


Ο λόγος για τους διοικητές και τους αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ όλης της χώρας, τους οποίους κάλεσε για άλλη μία φορά εγγράφως την περασμένη Πέμπτη 16 Απριλίου ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής να υποβάλλουν "σε εύλογο χρόνο" και, πάντως, μέχρι την 30η Απριλίου 2015 τις παραιτήσεις τους, όπως αποκάλυψε ήδη από την Παρασκευή 17 Απριλίου το ygeia360.gr.

Αλήθεια, τι αποζημιώσεις και για ποιον λόγο θα απαιτήσουν από το χειμαζόμενο ελληνικό δημόσιο διοικητές και αναπληρωτές διοικητές νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας, οι οποίοι έχουν διορισθεί με βάση τα... κομματικά βιογραφικά τους και τις "υπηρεσίες" τις οποίες έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια στις διάφορες ΝΟΔΕ της Ν.Δ. ανά την Ελλάδα;

Τέτοια υποκριτική στάση, σε τέτοιους καιρούς, μάλιστα, μόνον ντροπή και απαξία μπορούν να προκαλέσουν, κυρίες και κύριοι!
Από Βασίλη Βενιζέλο  ygeia360.gr