Σελίδες

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Το ποσοστό της μίζας....

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες για μιζες δημοσιου «Στις συμβάσεις προμήθειας ιατροφαρμακευτικού υλικού από τα δημόσια νοσοκομεία και από φορείς του Δημοσίου το ποσοστό παράνομης προμήθειας έφτανε το 23%». 
 ...υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης σύμφωνα με την εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".
Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση.


Π.Νικολούδης: Όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου είχαν μίζες μέχρι 2,5%

Νέα «βόμβα» στη συνεδρίαση για το χρέος
Π.Νικολούδης: Όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου είχαν μίζες μέχρι 2,5%
Ο υπουργός Επικρατείας για καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης



Αθήνα 
Όλες οι συμβάσεις του ελληνικού Δημοσίου περιελάμβαναν μια μίζα που κυμαίνονταν από 2% έως 2,5%, είπε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.

«Στις μεγάλες συμβάσεις αγοράς οπλικών συστημάτων που υπέγραψε το υπουργείο Άμυνας αυτής της χώρας είναι πλήρως διακριβωμένο ότι η παράνομη προμήθεια που δινόταν σε Έλληνες αξιωματούχους ήταν κατά μέσο όρο 4%» ανέφερε ο κ. Νικολούδης, κάνοντας λόγο για απώλειες δισεκατομμυρίων για το ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την τοποθέτησή στη συνεδρίαση για τη συγκρότηση της επιτροπής για τον έλεγχο του χρέους είπε ακόμη ότι «στις συμβάσεις προμήθειας παντός είδους αγαθών και υπηρεσιών εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου, το περίπου θεσμοθετημένο ποσοστό προμήθειας ήταν 2-2,5%».

Υπογράμμισε τέλος ότι «στις συμβάσεις προμήθειας ιατροφαρμακευτικού υλικού από τα δημόσια νοσοκομεία και από φορείς του Δημοσίου το ποσοστό παράνομης προμήθειας έφτανε το 23%».
πηγή:tovima.gr