Σελίδες

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Εκλογές = Χρεωκοπία! Η Βούλτεψη τερμάτισε το κινδυνόμετρο

Η Βούλτεψη τερμάτισε το κινδυνόμετρο: Εκλογές = Χρεωκοπία (Video) 
Χρεωκοπία οι εκλογές και επίσημα από την κυβέρνηση δια μέσου της κυβερνητικής εκπροσώπου Σ. Βούλτεψη. Ρεσιτάλ τρομοκρατείας που δεν φοβίζει κανέναν απάντησε ο Ν. Βούτσης ενώ ο Π. Σκουρλέτης αντιδρώντας έντονα είπε: "τι άλλο θα ακούσουμε; θα βάλει η Ν.Δ. τα μέλη της να σηκώνουν τα λεφτά από τα ΑΤΜ";
Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Σε ακραία κινδυνολογία και τρομοκρατία επιδόθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη με δήλωση της στο Mega ότι «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός» αναφερόμενη στην Moody's ενώ πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται για δικτατορία, αλλά για πραγματικότητα». Από την Παρασκευή μάλιστα είχε καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ από το ΣΚΑΙ σε άλλη μια επίδειξη δημοκρατικής ευαισθησίας "να κλείσει το στόμα του" και "να μη μιλάει κανείς" ενώ παράλληλα υποστήριζε ότι θα αποτελεί πλήρη καταστροφή της χώρας η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία!
Στη συνέχεια η κ. Βούλτεψη μίλησε ότι θεωρεί «αιτία πολέμου» τη διακινδύνευση της θέσης της χώρας στην Ε.Ε. διαβεβαιώνοντας μας κατά τα άλλα ότι «δεν κινδυνολογώ, αλλά, με αυτά που ακούγονται η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο»!!!
Το κρεσέντο του τρόμου συνεχίστηκε με την υπενθύμιση – απειλή κατά των βουλευτών, ότι δεν πρόκειται να ξαναβγούν σε ενδεχόμενες εκλογές τα μικρά κόμματα θα εξαφανιστούν. «Θέλει να παραμείνει στη βουλή να βοηθήσει ή αποφάσισε να φύγει ή να αυτοκτονήσει και να κάνει το χατίρι του Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στους βουλευτές.
Τέλος απείλησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι θα τον στείλει στο ειδικό δικαστήριο υποστηρίζοντας ότι θα έχει ποινικές ευθύνες γιατί θα ισοδυναμεί μα εθνική καταστροφή ενδεχόμενη έξοδος της χώρας από την Ε.Ε.
Στην ίδια γραμμή κινδυνολογίας ευθυγραμμίστηκε λίγο αργότερα και ο Μ. Κεφαλογιάννης στην ίδια εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega, ενώ αποστάσεις από τις δηλώσεις αυτές κράτησε ο γραμματέας τουΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1 χαρακτηρίζοντας ως "απρόσεχτες" τις δηλώσεις της κ.Βούλτεψη.
 
Ν. Βούτσης: Το ρεσιτάλ τρομολαγνείας δεν μας φοβίζει, πολιτική αλητεία οι δηλώσεις Βούλτεψη
«Τα ρεσιτάλ τρομολαγνείας από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, δεν μας φοβίζουν γιατί έχουμε κάνει την επιλογή της δημοκρατικής διαδικασίας» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βούτσης. Διευκρίνισε μάλιστα ότι «η δημοκρατική διαδικασία επιτάσσει ότι μετά τις ψηφοφορίες, για τον πρόεδρο Δημοκρατίας και εφόσον δεν υπάρξει πλειοψηφία για το 180 θα πάμε σε εθνικές εκλογές και ο ελληνικός λαός θα δώσει ποια κατεύθυνση θέλει να ακολουθηθεί».
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο Νίκος Βούτσης υποστήριξε ότι οι δηλώσεις αυτές δείχνουν μόνο την πολιτική ανευθυνότητα και νευρικότητα της κυβέρνησης αλλά στην πραγματικότητα «δεν έχουν καμία σημασία». Χαρακτήρισε ως «άσφαιρα πυρά από παλιό οπλοστάσιο που δημιουργούν ένα πέπλο φόβου, αλλά στην πραγματικότητα δεν τρομοκρατούν τον κόσμο» ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται για πολιτική αλητεία από την πλευρά της κυβέρνησης.
Επίσης κάλεσε την παρέμβαση του νυν προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και του υποψήφιου Σταύρου Δήμα για τις "απειλές της κυβέρνησης αναφορικά με το πιστωτικό γεγονός και τις τραπεζικές καταθέσεις.






 
Π. Σκουρλέτης: Τι άλλο θα ακούσουμε; Θα βάλετε τα μέλη σας να σηκώνουν τα λεφτά από τα ΑΤΜ;
«Υπάρχει πιο υπονομευτική τοποθέτηση από τις δηλώσεις αυτές της κ. Βούλτεψη;» αντέδρασε έντονα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης. «Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε; Ο χορός της κινδυνολογίας έτσι θα πηγαίνει; Δηλαδή τι θα κάνει θα βάλει τα μέλη της η Ν.Δ. να πηγαίνουν στα ΑΤΜ να παίρνουν τα λεφτά; Τι άλλο θα ακούσουμε; Είναι σοβαρός πρωθυπουργός αυτός; Ο κόσμος θα σας τιμωρήσει με πιο αυστηρό τρόπο με αυτά που κάνετε.»
Στην κινδυνολογία της κυβέρνησης ο Π. Σκουρλέτης απάντησε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατείται. "Δε νομίζω να θέλουν να κάνουν χαρακίρι οι τραπεζίτες στην Ελλάδα"! Τόνισε επίσης ότι κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει με μισθούς, συντάξεις ή φάρμακα όλα αυτά εντάσσονται στο προεκλογικό κλίκα που καλλιεργεί η κυβέρνηση, όπως και το Μάιο του 2012.






 
Τελευταία Ενημέρωση: Άτακτη υποχώρηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της  περί χρεωκοπίας. Σε γραπτή ανακοίνωση της που εξέδοσε πριν λίγο υπογραμμίζει ότι «Είναι προφανές ότι ουδέποτε υιοθέτησα κάτι τέτοιο, καθώς η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει τη χώρα από κάθε κίνδυνο» ενώ μίλησε για διαστρέβλωση μιας αναφοράς της και όχι δηλώσεων.
ΠΗΓΗ:avgi.gr