Σελίδες

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αλ. Τσίπρας: «Φοβάται και καλεί σε αποστασία ο Σαμαράς»

Ο Αλέξης Τσίπρας«Προπαγανδιστή της χρεοκοπίας της χώρας του» χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Λάρισα και την περιφερειακή διάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία. «Με το άρθρο του αποκαλύπτει πόσο πολύ φοβάται», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι «διαστρεβλώνει το πρόγραμμά του ΣΥΡΙΖΑ και κρύβει το δικό του το οποίο αποκαλύπτουν τα μέιλ προς την τρόικα».

Απηύθυνε δε «προσκλητήριο συμπαράταξης σε όσες πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα θέλουν να βάλουν φραγμό στο γκρέμισμα» της χώρας και υπογράμμισε ότι κατά την προεδρική εκλογή «οι βουλευτές δεν πρόκειται να κληθούν να εγκρίνουν το πρόσωπο του νέου προέδρου, αλλά θα ψηφίσουν για το εάν τα μέιλ προς την τρόικα θα γίνουν νόμος»
«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν χρειάζεται πρόσθετη χρηματοδότηση δεν εξαρτάται από τη διαπραγμάτευση. Μπορεί να ξεκινήσει να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα των εκλογών», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δεσμεύσεις  του κόμματος.
Υπενθύμισε με νόημα ότι «τον Ιούνιο του 2012 έλεγαν πως αν βγει ΣΥΡΙΖΑ δε θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις του Ιουλίου, επειδή δε θα καταβληθεί η δόση. Δυστυχώς βγήκε η Νέα Δημοκρατία, η δόση όμως κατεβλήθη επτά μήνες μετά. Μισθοί και συντάξεις πληρώνονταν κανονικά». Και ξεκαθάρισε ότι «το 2014 δεν είναι 2012, γιατί ο λαός μας έπαθε όλα όσα τον απειλούσαν ότι θα πάθει εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν και στις καταθέσεις του έβαλαν χέρι και τα σπίτια σχεδόν κατάσχονται με τον ΕΝΦΙΑ.
ΠΗΓΗ:efsyn.gr