Σελίδες

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αποκαλύψεις Καμμένου για την υπόθεση χρηματισμού του Χαϊκαλη (video)

Διαβάστε όλα οσα είπε ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη τύπου για την καταγγελία χρηματισμού του Πάνου Χαικάλη .
"Εδώ και 15 ημερες είναι γνωστη η υπόθεση του χρηματισμού. Ο Χαϊκάλης με ενημέρωσε και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που εχει, προτίμησε να υπηρετήσει την αλήθεια.
Ρωτησα τον εισαγγελέα αν μπορεί νομικά να χρησιμοποιηθεί υλικό από υποκλοπή. Αποφασίσαμε με τον Χαικάλη και καταγράψαμε τη συνάντηση στο ξενοδοχείο plaza, όπου επί 1 ώρα και 14 λεπτά εκανε την πρόταση έναντι χρημάτων να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μιλάει μέσα για αρκετά πρόσωπα και συμφέροντα.

Την ίδια μερα που το υλικό ήρθε στα χέρια μας από κάμερα-ρολόι, ενημερώσαμε τον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο. Ο εισαγγελέας ειδοπόιησε τον Ντογιάκο και την ημερα του Αγίου Νικολάου, παρουσία όλων δόθηκε κατάθεση και εγχειρήσαμε την δισκέτα και το ρολόι- καμερα και η εισαγγελέια απεδέχθη να κάνει δεκτό το υλικο και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σε δευτερη συναντηση πιθανώς ο ίδιος ο μεσάζων κατέγραφε τον Χαικάλη πιθανώς για να τον εκβιάσει. Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία. Ο μεσάζων αναφερει ότι εχουν δοθεί και αλλού χρηματα. Θελει να δώσει τα χρήματα καθαρα, ώστε να μην προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες, όπως η απαγωγή Παναγόπουλου. Συγκεκριμένα του πρότεινε να του παραδώσουν 700.000 ευρώ "μαύρα" και κατά τον Μάρτιο η Τράπεζα στην οποία είχε δάνεια ο Χαϊκάλης θα έσβηνε το δάνειό του. Η τρίτη δόση θα εμφανιζόταν ως πληρωμή μέσω εργασιών του Χαϊκάλη σε εταιρείες.
Συναντηθηκαμε με τον εισαγγελέα, όπου εγχειρήσαμε και τα νέα στοιχεία με τα αντίγραφα και από τη δευτερη συνομιλία.Εγινε συμφωνία προκειμένου να πιαστεί επ αυτοφόρω ο μεσάζων. Οι αστυνομικοί ήταν ετοιμοι για την συλληψη. Δυο λεπτά πριν την συνάντηση ο μεσάζων τηλεφώνησε πως δεν θα ερθει, ίσως γιατι ειδοποιήθηκε.Ψαχναμε το πατρόνυμο και τη διεύθυνση και τα βρηκαμε από την κατάθεση που είχε δώσει για τα cds. Δικαιολογία ότι το όνομα δεν είναι γνωστό δεν υπάρχει.
Τον μεσάζονται τον γνώρισα στο γραφειο του Σαμαρά. Στέλχος της ντοιτσε μπανκ και γνώριζε πολύ καλά τα οικονομικά. Ο κ. Σταμάτης μου τον υπέδειξε ως τον ανθρωπο που κατέθεσε για τα cds. Ο μεσάζοντας αρθρογραφεί για οικονομικά θέματα και υπογράφει με το ψευδώνυμο «Δευκαλίωνας». Υπηρξε υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά απολύθηκε πριν από καιρό. Οπότε δεν ειναι στελεχος της τραπεζας"



ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr