Σελίδες

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν είναι απαραίτητο κάθε νομός να έχει το δικό του νοσοκομείο»!

Συνεχίζει να προκαλεί ο Άδωνις... αυτή την φορά, από το βήμα της ΕΣΔΥ ...είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός Υγείας κος Γεωργιάδης, μιλώντας στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
Ο πρώην Υπουργός, όπου σταθεί κι` όπου βρεθεί, δεν παραλείπει να μας υπενθυμίζει την αφοσίωσή του (και της κυβέρνησης την οποία υπηρετεί) στις επιταγές της Τρόϊκας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα από τα πάγια αιτήματα των δανειστών, είναι το κλείσιμο δεκάδων Νοσοκομείων, κάτι που προβλέπεται και από τις μνημονιακές δεσμεύσεις.
Η άγρια επίθεση πού έχει εξαπολύσει η συγκυβέρνηση, σε βάρος της Δημόσιας Υγείας, θα είναι ακόμα πιό έντονη την επόμενη χρονιά.
Οι πυκνές πολιτικές εξελίξεις και η επικοινωνιακή προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να μας πείσει «ότι μέχρι εδώ ήταν, τέλος τα μνημόνια», δεν πρέπει να εφυσηχάζουν κανένα εργαζόμενο και καμιά εργαζόμενη.
Αν δεν ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές, η νέα χρονιά μας "περιμένει" με συγχωνεύσεις-κλεισίματα μονάδων Υγείας, απολύσεις, μειώσεις μισθών, επαναφορά συστήματος αξιολόγησης πού θα οδηγεί σε ατομικούς μισθούς, ΕΣΑΝ-ΑΕ κ.τ.λ.
     ...Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!