Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σειρά συσκέψεων και κινητοποιήσεων σε ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και νοσοκομείο Αγία Όλγα

Πρόγραμμα κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη που οργάνωσε το ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, με αφορμή τη συγχώνευση τμημάτων και τη διαθεσιμότητα καθηγητών. Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7μμ στην πλατεία Σημηριώτη θα γίνει διανομή υλικών για ενημέρωση στους κατοίκους της περιοχής, για την επίθεση στην Παιδεία, ενώ τη Δευτέρα 2/9 θα γίνει κλείσιμο του σχολείου στις 8πμ και το απόγευμα στις 7μμ συμμετοχή στο συντονισμό που καλούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Ακολούθως, την Τρίτη 3/9 θα γίνει στις 7μμ μεγάλη συγκέντρωση στη λεωφόρο Ηρακλείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν καθηγητές, γονείς, μαθητές, εκπρόσωποι των Δήμων Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου, η τοπική ΕΛΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αποφάσισαν απεργία την Πέμπτη και την Παρασκευή 29 και 30 Αυγούστου, καθώς και συμμετοχή στη σύσκεψη συντονισμού των σωματίων των νοσοκομείων που θα γίνει στις 30/8 στο ΕΚΑ. Παράλληλα καλούν φορείς της περιοχής σε σύσκεψη στο νοσοκομείο τη Δευτέρα 2/9 ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με μπλοκάρισμα των ταμείων για να μην πληρώνει ο κόσμος που προσέρχεται στο νοσοκομείο εισιτήριο.

ΠΗΓΗ:ertopen.com