Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οι «μαραθωνοδρόμοι» σχολικοί φύλακες στο Σύνταγμα

Στην πλατεία Συντάγματος σήμερα οι πεζοπόροι σχολικοί φύλακες που ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη στις 28 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης». Πραγματοποίησαν πορεία από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μέσω της λεωφόρου Μεσογείων προς τη Βουλή. Στο πλευρό τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η πορεία των σχολικών φυλάκων ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στις 28 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης» και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας τον Τύμβο του Μαραθώνα.
Χτες λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα οι σχολικοί φύλακες με υψωμένες γροθιές και μαύρες μπλούζες έφτασαν, μετά από 23 μέρες και 560 χιλιόμετρα πεζοπορίας, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.






Οι σχολικοί φύλακες σήμερα, Τρίτη 22/10, έξω από την ΕΡΤ, ξεκινώντας την πορεία τους προς το Σύνταγμα (βίντεο: Αγγ. Καλοδούκας) 




Εκατοντάδες σχολικοί φύλακες, μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ξεκίνησαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί για το Σύνταγμα. Εκεί τους υποδέχτηκαν εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και το δημόσιο τομέα.







Υποδοχή απο ΟΛΜΕ Συνδικάτα ΟΤΑ στη Βουλή 

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Οι σχολικοί φύλακες μπαίνουν στη Βουλή για να επιδώσουν ψήφισμα

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας


Οι πεζοπόροι σχολικοί φύλακες εξέθεσαν τα προβλήματά τους στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 






ΠΗΓΗ: tvxs.gr
           left.gr     left.gr
          dromografos