Σελίδες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων "Λαϊκού": Στάση Εργασίας - Παρασκευή 29/11

Στάση Εργασίας 
την Παρασκευή 29-11-2013
Ώρα: 11π.μ.- 3μ.μ. 
Συγκέντρωση στις 12μ.μ.  
στο Υπ. Υγείας



Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας (11π.μ.-3μ.μ.) και την  συγκέντρωση (στις 12μ.) στο Υπ. Υγείας που έχει προκυρήξει η ΠΟΕΔΗΝ για τις 29-11-2013.
Στη συγκέντρωση θα δώσουν μαχητικό παρών συνάδελφοι από Νοσοκομεία της περιφέρειας, απο τα ψυχιατρεία στα οποία η συγκυβέρνηση αποφάσισε  να βάλει λουκέτο( "Δαφνί" , "Δρομοκα'ί'τειο", ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης ). Επίσης θα συμμετέχουν οι Νοσοκομειακοί γιατροί και οι εργαζόμενοι στον ΕΟΠΥΥ.

 Η συγκυβέρνηση προχωράει αδίστακτη στο καταστροφικό της έργο, κλείνοντας και συρρικνώνοντας δομές  και υπηρεσίες Υγείας, στερώντας έτσι απο τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό το πολυτιμότερο αγαθό και πετώντας στο δρόμο τους εργαζόμενους, μέσω των διαθεσιμοτήτων-μετακινήσεων-"αξιολογήσεων" και εν τέλει απολύσεων.
Η υποχρηματοδότηση των Νοσοκομείων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια  στην αναστολή βασικών λειτουργιών τους και στο κλείσιμο τμημάτων. Η ιδιωτικοποίηση εργαστηρίων, τεχνικών υπηρεσιών, λογιστηρίων κ.τ.λ. είναι στα επόμενα σχέδιά τους. Οι καταργήσεις κλάδων επίσης !
 
           Κανείς μας δεν επιτρέπεται να έχει αυταπάτες !
           Κανείς μας δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής !
    Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τούς σταματήσουμε.
           Αγώνας- Αντίσταση- Ανατροπή
Ενωτική  Κίνηση  Εργαζομένων  "Λαϊκού"