Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αλ. Τσίπρας σε καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ: Κοντοζυγώνει η ώρα που θα “καθαρίσουμε” την κλεπτοκρατία

"Κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε, κι εσείς κι όλοι μαζί το λαϊκό κίνημα, την τρόικα και την κλεπτοκρατία από αυτή τη χώρα" διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖA, Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στην αντιπροσωπεία των 595 καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, που έχουν τεθεί εδώ και δυο μήνες σε διαθεσιμότητα.




"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πρόθεσή μας είναι να αποκαταστήσουμε τις μεγάλες αδικίες του μνημονίου. Κι εσείς είστε κατεξοχήν αδικημένες και αδικημένοι του μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής", είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνάντησε τις καθαρίστριες του υπουργείου, που διαδήλωναν έξω από το κτήριο της οδόυ Καραγιώργη Σερβίας.
Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην διαπλοκή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: "Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κλίκα διαπλεκομένων, την κλεπτοκρατία που μας βουλιάζει στη χρεωκοπία κι αυτός ο αγώνας θα είναι σκληρός".
"Για μας σημασία έχει η δική σας υποστήριξη και η εμπιστοσύνη και όχι η εμπιστοσύνη της τρόικας και της μιντιακής ολιγαρχίας", υπογράμμισε τείνοντας την χείρα και τονίζοντας πως: "Εμείς με εσάς θέλουμε να προχωρήσουμε για να αλλάξουμε αυτή τη χώρα και θα διώξουμε από αυτή τη χώρα αυτούς που την έχουν λεηλατήσει".
Στην συνάντηση με την αντιπροσωπεία των 595 καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών συνοδευόταν από τους βουλευτές Δημήτρη Στρατούλη, Αλέξη Μητρόπουλο, Χρήστο Καραγιαννίδη, Δημήτρη Γελαλή και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

ΠΗΓΗ:avgi.gr