Σελίδες

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση

Προβάδισμα 3,3 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου, δείχνει η μηνιαία δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 22%, η ΝΔ 18,7% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με μικρή άνοδο, στο 8,3%. «Aποσύρθηκαν δύο δημοσκοπήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο» δήλωσε στο ρ/σ στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.
Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι ΑΝ.ΕΛ με 3,8%, το ΚΚΕ με 3,7%, και η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 1,8%. 

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 41% έναντι της ΝΔ (40%) ενώ στο ερώτημα για την εξάντληση της τετραετίας, το 51% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να την εξαντλήσει, ενώ αντίθετη γνώμη έχει το 44%.
 
Το 74% των ερωτηθέντων απαντά ότι η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση δεν θα οδηγήσει τη χώρα έξω από το μνημόνιο και το 54% θεωρεί ότι είναι ανύπαρκτη η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα.
 
"Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκαν δύο δημοσκοπήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο" δήλωσε στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, με αφορμή τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το tvxs.gr
ΠΗΓΗ:enet.gr