Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Μεγάλη συναυλία για τις καθαρίστριες με τη Χαρούλα Αλεξίου τη Δευτέρα 28 Ιουλίου


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ της 28ης Ιουλίου, στη πλατεία Συντάγματος

Το «Κόκκινο» και η "Αλληλεγγύη για όλους" μαζί με τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης στη πλατεία Συντάγματος. Ο ρ/σ Στο Κόκκινο και η "Αλληλεγγύη για όλους" διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με τη Χαρούλα Αλεξίου.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στις 28 Ιουλίου στη πλατεία Συντάγματος.
Οι 595 απολυμένες καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους εδώ και 10 μήνες. Στις 28 Ιουλίου θα είμαστε όλοι εκεί για να τις στηρίξουμε!!!
 

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: "Φωτεινό παράδειγμα αντίστασης και αξιοπρέπειας ο αγώνας των καθαριστριών"

 

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τις καθαρίστριες τη Δευτέρα

 

______________________________
Δήλωση της Χαρούλας Αλεξίου για τον αγώνα των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ:
"Δεν υπάρχει ζωή χωρίς εργασία και πόσο θα καταρακώνεται η αξιοπρέπεια των ανθρώπων που μάθανε να κερδίζουν την ζωή τους με τον κόπο τους.
Είναι γυναίκες, μάνες, σύζυγοι, γιαγιάδες - άφησαν σπίτια και οικογένειες και βγαίνουν επί τόσους μήνες στους δρόμους ακριβώς για να μπορούν να έχουν σπίτια και οικογένειες.    Είναι το "ισχυρό φύλο" της σημερινής κοινωνίας - αυτό που δεν το βάζει κάτω, που δεν χαρίζει το δίκιο του.

Αυτές οι γυναίκες είναι η φωνή της συνείδησής μας - το τελευταίο μας καταφύγιο. "Καθαρίζουν" αυτή τη στιγμή για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
Ένα κράτος, που είναι ευρωπαϊκό, τηρεί πρώτα απ' όλα τις αποφάσεις των δικαστηρίων (είναι ζήτημα κοινής λογικής η επαναπρόσληψή τους, από τη στιγμή που τις δικαιώνουν και τα δικαστήρια)".

Χάρις Αλεξίου
25 Ιουλίου 2014

______________________________
Οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού μάς καλούν στο Σύνταγμα στις 28 Ιουλίου
Άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης και της εργασίας υπέγραψαν ήδη το κείμενο συμπαράστασης που συνέταξαν η Αλληλεγγύη για όλους και ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 Στο Κόκκινο.
Τα σωματεία στηρίζουν τη συναυλία για τις καθαρίστριες
Σωματεία που στηρίζουν τη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών με τη Χ. Αλεξίου

ΠΗΓΗ:left.gr