Σελίδες

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

8 ώρες αναμονή ;


Να είστε ευχαριστημένοι!
...εννοεί εμέσως πλήν σαφώς ο Υπουργός κος Γεωργιάδης και "αποστομώνει" πολίτες και ασθενείς που διαμαρτύρονται για την απίστευτη ταλαιπωρία τους.
Γιατί να είναι ευχαριστημένοι ;

 γιατί "και σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης, το νοσοκομείο του Όσλο, η αναμονή στα επείγοντα φθάνει τις 8 ώρες!"
...και αφού στη Νορβηγία που είναι από τις χώρες-πρότυπα του νεοφιλελεύθερου δόγματος υπάρχει 8 ώρες αναμονή,είναι απολύτως φυσιολογικό στην Ελλάδα να είναι πολύ παραπάνω!..μέχρι να γίνουμε κι` εμείς Νορβηγία αφού βέβαια εφαρμόσουμε πιστά το μνημόνιο.
Διότι ο κος Γεωργιάδης παρέλειψε να μας πεί το εξής: Το συγκεκριμένο Νοσοκομείο του Όσλο δημιουργήθηκε από μνημονιακού τύπου μέτρα και συγκεκριμένα είναι αποτέλεσμα τής συγχώνευσης του Rikshospitalet (το Εθνικό Νοσοκομείο), του Ullevaal πανεπιστημιακού νοσοκομείου και του Aker πανεπιστημιακού νοσοκομείου.
Οι προσβολές του κου Γεωργιάδη δεν σταματούν  στους πολίτες, αλλά επεκτείνονται κατά την προσφιλή του μέθοδο και πρός τους εργαζόμενους.
Ο τρόπος που αντιμετώπισε το συνάδελφο, ο οποίος τον ρωτάει για τις συμβάσεις, είναι κατά τον κο Γεωργιάδη «ο καλύτερος». Να σημειωθεί εδώ ότι ο εν λόγω συνάδελφος-νοσηλευτής, είχε ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος υπάλληλος του νοσοκομείου το 2010.
Ετσι αντιλαμβάνονται το δημόσιο διάλογο, τη Δημοκρατία και το σεβασμό στους εργαζόμενους και την κοινωνία γενικότερα, κάτι κομμουνιστοφάγοι αρχαιολάτρες !
...τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων !!