Σελίδες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Χρ. Λαζαρίδης σε ΣΚΑΙ: Εγώ ειμί το φως το αληθινό... των δύο άκρων

Λαλίστατος εμφανίστηκε στο ΣΚΑΙ ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, ζητώντας από "όλους να αλλάξουν μυαλά". Στο επίκεντρο της συνέντευξής του κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων ο Χρ. Λαζαρίδης "αποκάλυψε" ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο "αντισυνταγματικό τόξο" γιατί εκεί βρίσκεται "όποιος καλείς τους μαθητές να κάνουν ανατροπή, δεν είναι στυλοβάτες της δημοκρατίας". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Για το σύμβουλο του πρωθυπουργού ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται όταν "η αστυνομία καθαρίζει φωλιές κουκουλοφόρων που υπήρχαν εδώ και δεκαετίες".
Στην ερώτηση της Σίας Κοσιώνη: "Ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ;" ο Χρ. Λαζαρίδης συνέδεσε τη δολοφονία του Παύλος Φύσσα με παλαιότερες σκηνές βίας στην Ελλάδα: "Σας θυμίζω ότι η βία δεν προέρχεται από τη μια πλευρά μόνο. Πριν από χρόνια κάηκε η Αθήνα η MARFIN. Πρέπει να πάρουμε όλοι της ευθύνες μας και να αλλάξουμε μυαλά".
Στην ερώτηση εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου ο Χρ. Λαζαρίδης επανέλαβε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται εκτός συνταγματικού τόξου γιατί "καλεί σε ανατροπή τους μαθητές, έχει μέλη που μιλούν για γουναράδικα και υποκινεί τα γεγονότα στις Σκουριές"!
Ο Χρ. Λαζαρίδης χρησιμοποίησε και άλλες μαρτυρίες για την 'αντισυνταγματικότητα" του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν θέλω κλιμάκωση της βίας. [Ο ΣΥΡΙΖΑ] Έχει κατηγορηθεί από άλλα κόμματα της αριστεράς ότι καλύπτει κουκουλοφόρους, Μην τους χαϊδέυουν μερικοί μερικοί. Πρέπει να λέμε την πικρή αλήθεια"
Σχολιάζοντας εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι "δεν θέλω να μιλήσω για τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου.. Ο ΣΥΡΙΖΑ με στοχοποιεί. Το ίδιο μου κάνει. Εγώ λέω το ίδιο. Χτυπάω το καμπανάκι".
Για το σύμβουλο του πρωθυπουργό "ένα κόμμα καλεί από τη Θεσσαλονίκη ή εσείς ή εμείς, που δεν έχει αφήσει γιάφκα τρομοκρατών χωρίς να την καλύψει".
Στο τέλος η Σία Κοσιώνη έκανε την απαραίτητη διευκρίνηση προς τον Χρύσανθο Λαζαρίδη: "Ακούω την αλήθεια σας".


ΠΗΓΗ: avgi.gr