Σελίδες

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η Μέρκελ δεν συζητά καν για τις αποζημιώσεις με τον «φίλο» της Σαμαρά

Έκθετη είναι η κυβέρνηση από την άρνηση της Ανγκελα Μέρκελ ακόμα και να συζητήσει το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. «Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαδικασία στην οποία οι κυβερνήσεις ή μεμονωμένα μέλη τους, όπως οι υπουργοί Εξωτερικών, θα διαπραγματευτούν για το θέμα αυτό», αναφέρει χαρακτηριστικώς η καγκελαρία, σύμφωνα με τη «Realnews».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε:

«Η αποκάλυψη της εφημερίδας "REAL NEWS", εκθέτει όσους διέρρεαν ότι το θέμα του κατοχικού δανείου ετέθη από την ελληνική πλευρά κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης της κας Μέρκελ. Οι συνεπείς Μερκελιστές που απέφυγαν να την στεναχωρήσουν οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις. Κύριε Σαμαρά φτάνουν οι κοροϊδίες».
Aνακοίνωση εξέδωσε και o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς:
«Το επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης πως δήθεν έθεσε το θέμα του κατοχικού δανείου και των πολεμικών επανορθώσεων στη Μέρκελ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά από τις αποκαλύψεις της “Real News”, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι τοποτηρητές του μνημονίου δεν διστάζουν να κάνουν το μαύρο άσπρο ενόψει των ευρωεκλογών στις οποίες πάντως θα πάρουν σκληρή απάντηση από τον ελληνικό λαό».
ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr