Σελίδες

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ιδού οι ακροδεξιές απόψεις του φίλου του Σαμαρά Μπαλτάκου: Να συνεργαστούν ΝΔ, ΧΑ και ΑΝΕΛ για μια νέα κυβέρνηση

Μία πρόταση - βόμβα, που θα συζητηθεί, έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρώην γενικός γραμματέας προτείνει ένωση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσει νέο κόμμα.
«Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά», είπε σε συνέντευξή του στη Real News ο πρωταγωνιστής του βίντεο που τάραξε το πολιτικό σκηνικό και ως επιχείρημα αναφέρει ότι η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. «Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος.

Για τις σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή υπογράμμισε πως δεν ήταν ο μόνος. «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ηταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του», τόνισε, ενώ όπως είπε, τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς, το οποίο του ζήτησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε.«Είμαι ΝΔ», εξήγησε και αποκάλυψε πως δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα. «Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια», είπε, ενώ πρόσθεσε πως δέχθηκε κλήσεις και από ενστόλους που του δήλωναν «είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά», παρακινώντας τον να ιδρύσει νέο κόμμα. Ενδεχόμενο το οποίο άφησε ανοιχτό.
«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», τόνισε.
Τέλος, σε ερώτηση για το αν επιμένει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, απάντησε «Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί».
«Επαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος», ανέφερε και πρόσθεσε πως έμαθε πολλά μυστικά των Χρυσαυγιτών, όπως ότι «είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Ορους. Οχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Οταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι».
ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr