Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Χημικά και βία εναντίων εκπαιδευτικών και καθαριστριών έξω απο το ΥΠΟΙΚ

Λιποθυμίες, χημικά και γιούχα στην τρόικα που φυγαδεύτηκε από τα ΜΑΤΣτην ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΛΜΕ  Γρηγόρης Καλομοίρης. Έξι τραυματίες διαδηλωτές.  
Χρήση χημικών και βίας από τα ΜΑΤ εναντίον εκπαιδευτικών και καθαριστριών το μεσημέρι έξω απο το ΥΠΟΙΚ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το ΥΠΟΙΚ και φυγάδευσαν το κλιμάκιο της Τρόικας, που είχε προηγουμένως συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Φωτογραφίες από τον Δρομογράφο



Στην ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της ΟΛΜΕ  Γρηγόρης Καλομοίρης. 6 τραυματίες διαδηλωτές μεταξύ αυτών, ο Θέμις  Μπαλασόπουλος και ο Χριστόδουλος Ευθυμίου. Τέσσερις τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία .

17  προσαγωγές εκπαιδευτικών διαδηλωτών τις πρώτες πρωινές ώρες , στο πλαίσιο του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας

Πορεία προς το υπουργείο οικονομικών αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικοί φύλακες σε διαθεσιμότητα  που ήταν συγκεντρωμένοι έξω απο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σήμερα το πρωΐ.

View image on Twitter

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

Ένταση σημειώθηκε το πρωΐ έξω απο το υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης 

Την αστυνομική καταστολή αντί τους πολιτικούς αρμοδίους, συνάντησαν εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο συμβολικής διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιστράτευσαν ποσότητες χημικών και προχώρησαν σε 17 προσαγωγές. Όλοι τους αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι. Ανάμεσα στους προσαχθέντες και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης που δήλωσε στο Κόκκινο «πώς οι εργαζόμενοι είναι άνθρωποι και όχι αριθμοί για να συμπληρωθούν οι μνημονιακοί στόχοι».

Ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά απο τις δυνάμεις κρατικής καταστολής και στους ανθρώπους του τύπου που έσπευσαν να καλύψουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων σε διαθεσιμότητα.

View image on Twitter

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

ΠΗΓΗ:stokokkino.gr
           enet.gr
           topontiki.gr