Σελίδες

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Συνταξιούχος γιατρός συνεχίζει να χειρουργεί στο "Λαϊκό"

Αυξάνονται οι καταγγελίες περί ιδιωτών γιατρών οι οποίοι χρησιμοποιούν παρανόμως τα χειρουργεία των δημόσιων νοσοκομείων. Πρόσφατα καταγγέλθηκε στην διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρεια Αττικής ότι στο νοσοκομείο «Λαϊκό» συνταξιούχος γιατρός συνεχίζει να χειρουργεί στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν επί σειρά ετών.

 Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 29 Μαρτίου ο συνταξιούχος γιατρός με την συμμετοχή δύο αναισθησιολόγων του νοσοκομείου και έναν εργαλειοδότη, πραγματοποίησαν χειρουργική επέμβαση. Οι ίδιες καταγγελίες αναφέρουν ότι η επίμαχη επέμβαση δεν έχει καταγραφεί στο πρόγραμμα του χειρουργείου.
 Άμεση ήταν η παρέμβαση της 1ης ΥΠΕ, η οποία με επιστολή προς τον διοικητή του «Λαϊκού»  αναφέρει τα στοιχεία της καταγγελίας και ζητά την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης. Καλεί μάλιστα τον διοικητή να προβεί στις δέουσες ενέργειες ενημερώνοντας ταυτόχρονα την ΥΠΕ.
 Από την πλευρά της η διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε σε ...απολογία τον διευθυντή της κλινικής ο οποίος παραδέχτηκε ότι ήταν παρών στο χειρουργείο. Υποστήριξε ωστόσο ότι η ασθενής ήταν συγγενής του συνταξιούχου γιατρού!
ΠΗΓΗ:healthview.gr