Σελίδες

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι;


Ανδρέας Λοβέρδος:«Το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολίτες, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν». (Σεπτέμβριος-2011)
Θόδωρος Πάγκαλος: «Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι». (Σεπτέμβριος-2010).
Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Θα πρέπει να γίνει και   το επόμενο βήμα: Υπάλληλος που δεν αποδίδει σε επανειλημμένη αξιολόγηση, να αποχωρεί από το Δημόσιο» (Μάϊος 2014)
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο στόχος των 15000 απολύσεων -για το 2014- είναι δέσμευση της κυβέρνησης και πρέπει να τηρηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου» (Αύγουστος 2014)
Μάκης Βορίδης: «Στον δρόμο που έχει χαράξει η κυβέρνηση, έχουμε μαζί μας όλους τους καλούς Έλληνες" (Οκτώμβρης 2014)

Οι προλαλήσαντες, είναι κάποιοι από τούς "σωτήρες" μας.
 Μόνιμοι φιλοξενούμενοι των καναλιών, προετοίμασαν συστηματικά το έδαφος  με ψεύδη και συκοφαντίες.
Καλλιέργησαν μεθοδικά τον κοινωνικό αυτοματισμό-κανιβαλισμό, στρέφοντας τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.
 Υπερασπίστηκαν με φανατισμό την "αναγκαιότητα" του μνημονίου το οποίο θα αποκαθιστούσε(!)  τις αδικίες και τις στρεβλώσεις.
Τώρα, πασχίζουν να μας ξανασώσουν. Επιφυλάσσουν γιά όλους μας (και για τις επόμενες γενιές), ένα μέλλον που αποτυπώνεται άριστα στο σκίτσο!
Θα σωπάσουμε, θα ανεχτούμε και (πολύ περισσότερο) θα στηρίξουμε τις πολιτικές τους;
Όσο για τους «καλούς Έλληνες» τού κ. Βορίδη, δεν έχουμε καμμία αμφιβολία ότι πάντα έσωζαν την πατρίδα μας...τσεκουράτα
 ..για να μην ξεχνιόμαστε!

Δείτε παρακάτω, τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και ένα σχόλιο.
Είδος υπό εξαφάνιση οι δημόσιοι υπάλληλοι
  Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων του Δημοσίου, οι δημόσιοι υπάλληλοι αριθμούν σήμερα συνολικά 580.669. Μειώθηκαν κατά 2.669 εργαζομένους συγκριτικά με τον περασμένο Αύγουστο, οπότε αριθμούσαν 583.338. Περισσότεροι κατά 6.503 ήταν τον Ιούνιο (589.841) και επιπλέον 7.418 εργάζονταν στο Δημόσιο τον Μάρτιο του 2014 (597.259).
 Υπενθυμίζεται ότι κατακόρυφη μείωση στο προσωπικό του δημόσιου τομέα σημειώθηκε την πενταετία 2009-2013. Από τους 692.907 που ήταν το 2009 το τακτικό προσωπικό του Δημοσίου, έφτασε τους 599.207 εργαζομένους τον Δεκέμβριο του 2013.
* Τα στοιχεία για τον αριθμό των εργαζομένων στο Δημόασιο, αντλήθηκαν από την «εφημερίδα των συντακτών».

  • Το σχόλιό μας:

Τι είναι γκαιμπελισμός; 

«Δράση και συμπεριφορά όμοια με εκείνη του  Γκαίμπελς , υπουργού Προπαγάνδας και Πληροφοριών της χιτλερικής Γερμανίας . Ο γκαιμπελισμός κάνει πράξη το "λέγε , λέγε , όλο και κάτι μένει ". Από τα πολλά ψεύδη κάποια γίνονται πιστευτά και μέσα στη σύγχυση προκαλούν αποπροσανατολισμό , αλλά και πανικό στις μάζες , που δεν μπορούν να διακρίνουν ποιο είναι αληθινό και ποιο ψευδές απ' όσα λέγονται».