Σελίδες

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αξιολόγηση: Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης τη Δευτέρα 30 Ιουνίου - 24ωρη απεργία στο Δημόσιο στις 9 Ιουλίου

Μπλόκο στην εφαρμογή της αξιολόγησης από την ΑΔΕΔΥΜπλόκο στην εφαρμογή της αξιολόγησης ορθώνει η ΑΔΕΔΥ, καλώντας όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους να αρνηθούν να συμμετάσχουν στις σχετικές διαδικασίες. Το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ κηρύσσει τη Δευτέρα 30 Ιούνη 2014 ημέρα Πανελλαδικής Δράσης, θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων, καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και χώρους εργασίας, ενημέρωση των πολιτών κ.ά. Στις 3.00 μ.μ. θα λάβουν χώρα συλλαλητήρια, σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει εδώ και 50 μέρες οι απολυμένοι-ες καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Οικονομικών (Καραγεώργη Σερβίας ).
Τέλος, το Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, με συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, με χθεσινή απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της, η ΑΔΕΔΥ καλεί:
* Όλους τους γενικούς διευθυντές να μην εκδώσουν αποφάσεις επιμερισμού ποσοστών (η σχετική προθεσμία, να θυμίσουμε, λήγει στις 30 Ιουνίου) και να μη συντάξουν εκθέσεις αξιολόγησης.
* Όλους τους συναδέλφους να μη συμπληρώσουν τα φύλλα αυτοαξιολόγησης και να τα παραδώσουν στα σωματεία τους.
* Τους διευθυντές να μη συντάξουν εισηγήσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων τους.
Παράλληλα η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει ήδη προκηρύξει απεργία προκειμένου να υλοποιηθεί η αποχή των υπαλλήλων από κάθε διαδικασία σχετική με την αξιολόγηση.

Κινητοποιούνται τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής μετά την απόφαση της "πλειοψηφίας Σγουρού" στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης, με την οποία δεν δίνεται εντολή στους υπηρεσιακούς να μην υλοποιήσουν τον νόμο της αξιολόγησης. Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού ποσοστών της αξιολόγησης, οι εργαζόμενοι θα κάνουν κινητοποίηση στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Αττικής και την Τετάρτη 9 Ιουλίου θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι συγκεντρώνουν υπογραφές ζητώντας "να μην προχωρήσει και να μην υλοποιηθεί καμία διάταξη του Ν. 4250/2014".

ΠΗΓΗ:avgi.gr