Σελίδες

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Το Αρακαζού υποδέχθηκε τους Έλληνες ήρωες!

(φωτο από Globoesporte)
(φωτο από Globoesporte)
Τους Έλληνες ήρωες υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο του Αρακαζού . Το αεροπλάνο που μετέφερε την ελληνική αποστολή αργά το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδος) στην βάση της στο Αρακαζού, δέχθηκε θερμής υποδοχής καθώς, δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν τη γνωστή αψίδα Θριάμβου (νερού) καλωσορίζοντας τους Έλληνες μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 
Θερμή υποδοχή όμως περίμενε την ελληνική  αποστολή  και στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τους κατοίκους του Αρακαζού να περιμένουν καρτερικά τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος,  για να τους αποθεώσουν καθώς τους θεωρούν δικά τους παιδιά. Μάλιστα οι διεθνείς  συμμετείχαν στους πανηγυρισμούς και σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ-ο Κώστας Μανωλάς και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα 

 

Σύντομα, πάντως, το γλέντι σταμάτησε και οι διεθνείς πήγαν να ξεκουραστούν, αφού ακολουθεί ο νοκ άουτ αγώνας της Κυριακής με την Κόστα Ρίκα (23:00). Για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου και χαλαρή προπόνηση.