Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σεκιουριτάς στη ΝΕΡΙΤ μαχαίρωσε τον αντιπρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ

Σεκιουριτάς της ΝΕΡΙΤ τραυμάτισε τον αντιπρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτη, που αντέδρασε στο κατέβασμα μαύρης σημαίας για τους νεκρούς του αγώνα, έξω από το Ραδιομέγαρο. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή, 13 Ιουνίου στις 20:00 έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Ο σεκιουριτάς πήγε κατόπιν εντολής της διεύθυνσης της ΝΕΡΙΤ, να κατεβάσει τη μαύρη σημαία για τους νεκρούς του αγώνα που έχει τοποθετηθεί στο σημείο όπου σκοτώθηκε το καλοκαίρι ο Αχιλλέας Παναγούλης, αλληλέγγυος.
Ο Κασιμάτης που βρισκόταν εκεί την ώρα στην ertopen, προσπάθησε να αποτρέψει το κατέβασμα της σημαίας και τότε ο σεκιουριτάς με ένα αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε του επιτέθηκε. Ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ στην προσπάθεια του να αμυνθεί από την επίθεση που δεχόταν στο πρόσωπο, τραυματίστηκε στο χέρι και συγκεκριμένα στην παλάμη του.
Μετά το περιστατικό ο σεκιουριτάς επιχε'ιρησε να κρυφτεί στο Ραδιομέγαρο. Ακολούθησε επέμβαση της αστυνομίας και τόσο ο σεκιουριτάς όσο και ο διευθυντής προσωπικού της ΝΕΡΙΤ, οδηγήθηκαν στο τμήμα. Ο Γ. Κασιμάτης κατέθεσε μήνυση εναντίου του σεκιουριτά. Μήνυση εναντίου του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ για εξύβριση, κατέθεσε ο διευθυντής προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.

    Ελεύθεροι οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ που κρατούνταν στο Α/Τ Αγ. Παρασκευής 
 

Καταδικάζουν την επίθεση ομοσπονδίες και ενώσεις εργαζομένων στα ΜΜΕ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 13 Ιουνίου 2014
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ
Καταγγέλλουμε το αιματηρό πρωτοφανές επεισόδιο στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ της Αγίας Παρασκευής, που προκάλεσε άνδρας της ασφαλείας της ΝΕΡΙΤ, σε βάρος του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτη, παρουσία του αστυνομικού φρουρού της ΕΡΤ.

Από χθες οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι είχαν οι ίδιοι αφαιρέσει όλα τα πανώ και τις αφίσες, που είχαν αναρτήσει για τη συγκέντρωση της 11ης Ιουνίου, για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Κάποια στιγμή όταν ένας σεκιουριτάς επιχείρησε να κατεβάσει τη μαύρη σημαία, που είχαν αναρτήσει οι εργαζόμενοι πάνω από το καντήλι του Αχιλλέα Παναγούλη, στο σημείο που σκοτώθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, πλησίασε ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ζήτησε να την αφήσει στη θέση της. Εκείνος, επικαλούμενος την εντολή του υπευθύνου της ΝΕΡΙΤ, κινήθηκε απειλητικά κατά του Γ. Κασιμάτη με λεπίδα και τον τραυμάτισε στο χέρι. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων της ΕΡΤ, μπήκε στο ραδιομέγαρο και εξαφανίστηκε. Λίγο μετά, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

Διακηρύσσουμε ότι ο αγώνας για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι αταλάντευτος και δεν μας πτοούν οι αιματηροί τραμπουκισμοί. Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ σας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή, 13 Ιουνίου στις 20:00 έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ: Αποθράσυνση των υπαλλήλων του παράνομου μορφώματος

ΠΗΓΗ:left.gr