Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Κανένα σπίτι χωρίς νερό»: συγκέντρωση στην ΕΥΔΑΠ την Τρίτη 30/7

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό διοργανώνεται από τους ακόλουθους φορείς:  ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ . Προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στον σταθμό ΗΣΑΠ Περισσός (προς Κηφισιά).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


 


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 11π.μ Γραφεία ΕΥΔΑΠ
Προσυγκέντρωση 9 30 π.μ. σταθμός Περισσού (προς Κηφισιά)

Η κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑ.ΣΟ.Κ, σε αγαστή συνεργασία με ΔΝΤ – ΕΕ καθημερινά επιβάλλει μέτρα που οδηγούν ολοένα και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας στην πείνα και την εξαθλίωση. Σε αυτή τη τραγική κατάσταση συμβάλλει με τον χειρότερο τρόπο και η ΕΥΔΑΠ με την δολοφονική πολιτική της που εφαρμόζει στα λαικά νοικοκυριά. Πρόσφατο δείγμα η κατάσχεση – πλειστηριασμός σπιτιού από την ΕΥΔΑΠ συμπολίτη μας στο Πέραμα με αναπηρική σύνταξη, για οφειλή 733,00ευρ, την οποία όμως απέτρεψε η αυτοοργανωμένη κινητοποίηση της κοινωνίας. 

Υπερασπίζοντας τις ζωές μας απαιτούμε:
 - Καμία διακοπή νερού
 - Καμία αφαίρεση μετρητή
 - Διακανονισμοί από μηδενική βάση και χωρίς προσαυξήσεις
 - Αμεση δωρεάν επανασύνδεση των ήδη αφαιρούμενων παροχών 
- Τα πρώτα 20Μ3 ατελώς και η υπόλοιπη κατανάλωση με κοινωνικό τιμολόγιο 
 - Διευρυμένο κοινωνικό τιμολόγιο για τα λαικά νοικοκυριά και τις αδύναμες ομάδες (άνεργοι, φοιτητές) με όριο εισοδήματος 12.000 € προσαυξανόμενο για κάθε προστατευόμενο μέλος - Μείωση του μερίσματος κερδών στους μετόχους για την εξοικονόμηση του ποσού που θα απαιτηθεί για τη χρηματοδότηση του κοινωνικού τιμολογίου 
 - Το νερό να παραμείνει δημόσιο και κοινωνικό αγαθό
 - ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ 

Σε κάθε αντίθετη περίπτωση η κοινωνία οργανωμένη συλλογικά και μαζικά με δυναμικό τρόπο θα διεκδικήσει και θα απαιτήσει την υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων. 

Ο αγώνας για το νερό είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό κομμάτι του συνολικού αγώνα που δίνει η κοινωνία για την ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών της. 

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ - ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ 
ΠΗΓΗ:  left.gr