Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ: Καλλιεργούν αυταπάτες ότι τα μεγάλα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά θα τη γλυτώσουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα.

Όπως υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή 24ωρη απεργία των υγειονομικών, η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών, «οι χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών και στην τοπική αυτοδιοίκηση, η κατάργηση ολόκληρων κλάδων και δομών όπως τα Τεχνικά επαγγελματικά Λύκεια δείχνει ότι το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης είναι αδίστακτο. Από τον τυφώνα που ακολουθεί δε θα γλυτώσει κανένας. Η υγεία όπως προκύπτει τόσο από τις δηλώσεις Γεωργιάδη όσο και από τα συνεχή δημοσιεύματα στα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης θα είναι το επόμενο θύμα», παρά τα αντιθέτως λεγόμενα του.

«Καλλιεργούν αυταπάτες ότι τα μεγάλα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά θα τη γλυτώσουν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα, αφού πλέον όλοι οι εργαζόμενοι στα συγχωνευόμενα νοσοκομεία είναι υπάλληλοι του ίδιου οργανισμού και υπό κοινή διοίκηση», συνεχίζει, και υπογραμμίζει, αναφερόμενη στη δημιουργία ενός μεγάλου, αυτόνομου, ταξικού κινήματος ενάντια στη λαίλαπα των μνημονίων, των απολύσεων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού:

«Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένα μεγάλο μέτωπο σε Υγεία – Παιδεία – Δήμους μαζί με τους πολίτες για να αποτρέψουμε τα λουκέτα σε δομές που παρέχουν πολύτιμα κοινωνικά αγαθά και να αποτρέψουμε τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες».
ΠΗΓΗ: apnet.gr