Σελίδες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Συνεχείς κινητοποιήσεις σε Υγεία - Πρόνοια

Πολύμορφες κινητοποιήσεις για την απόκρουση των διαλυτικών σχεδίων της συγκυβέρνησης στην Υγεία και στην Πρόνοια θα γίνουν την επόμενη βδομάδα.
Την Τρίτη, 23 Ιούλη 2013, οι κάτοικοι και οι φορείς της Ανατολικής Αττικής προχωρούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας στις 10.30 το πρωί, διεκδικώντας ταυτόχρονα την αναβάθμιση των οχτώ Κέντρων Υγείας της περιοχής (Λαυρίου, Ραφήνας, Μαρκόπουλου, Καλυβίων, Νέας Μάκρης, Καπανδριτίου, Κορωπίου και Σπάτων).

Την Τετάρτη, 24 Ιούλη 2013, έχουν προκηρύξει 24ωη πανελλαδική απεργία οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων (ΠΟΕΔΗΝ) και Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) στα δημόσια νοσοκομεία.
Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ οργανώνουν απεργιακή συγκέντρωση στην Πολυκλινική, ώρα 10:30 πμ.
Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προγραμματίσει πανελλαδική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας, ώρα 11:30 πμ.

Την Πέμπτη, 25 Ιούλη 2013, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ οργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, ώρα 1 μμ. Διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων (ΕΙΑΑ), τις ανεπαρκείς παροχές στους αναπήρους και τις διαλυτικές αποφάσεις της συγκυβέρνησης για τις δημόσιες υπηρεσίες Υγείας.
ΠΗΓΗ: rizospastis.gr