Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΟΪΜΠΛΕ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

XOYNTIKH AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ "ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΘΗΝΑ!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (18/7) 18:30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ
Σε αστυνομικό κλοιό κατόπιν κυβερνητικών εντολών βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας από το πρωί της Πέμπτης (18/7) λόγω της επίσκεψης του εκπροσώπου του γερμανικού κεφαλαίου, του γερμανικού ιμπεριαλισμού και των ευρωπαϊκών τοκογλύφων δανειστών, ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Β. Σόιμπλε στην Αθήνα.
Χαμηλές πτήσεις πραγματοποιεί ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, κλειστό είναι όλο το κέντρο, ενώ υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παντού. Χιλιάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένους ελέγχους σε περαστικούς, ενώ στις περιοχές γύρω από το Σύνταγμα δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση από τις δυνάμεις καταστολής παρά μόνο σε διαπιστευμένους φωτογράφους.


Ο γερμανός ΥΠΟΙΚ , ως "ηγεμόνας" και "κηδεμόνας" της χώρας έρχεται να γιορτάσει μαζί με την συγκυβέρνηση για τις ανθρωποθυσίες 25.000 εργαζομένων στον βωμό της εγχώριας και ευρωπαϊκής τρόικας και με σκοπό να στηρίξει και να επιταχύνει το νέο κύμα βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΣΤΟ "ΓΥΨΟ" ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ-ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΪΜΠΛΕ!
Στο "γύψο" οι συναθροίσεις κατά την επίσκεψη του γερμανού υπουργού οικονομικών Β.Σόιμπλε στην Αθήνα! Η επίσκεψη του "ηγεμόνα" και κηδεμόνα της χώρας Σόιμπλε οδήγησε την κυβέρνηση να απαγορεύσει αύριο Πέμπτη (18/7), από τις 9:00 έως τις 20:00, με τελική απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες σε μεγάλου εύρους περιοχή της Αθήνας(!!!).Κλείνει μέχρι και η Αττική Οδός για να μην ακουστούν οι φωνές του ελληνικού λαού στον "ηγεμόνα"! Μετατρέπουν τη χώρα σε μπανανία και προτεκτοράτο όπως έκαναν παλιότερα και κατά την επίσκεψη Μέρκελ.
Η Σύμβαση Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θεωρεί ως βασικό δικαίωμα εκείνο του συναθροίζεσθαι και συνεταιρίζεσθαι.
Oυδείς έχει δικαίωμα να απαγορεύει διαδηλώσεις ή συγκεντρώσεις του πλήθους για οποιονδήποτε λόγο.
Δεκάδες χώρες έχουν καταδικασθεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ,επειδή παραβίασαν αυτό το δικαίωμα.
Κι έρχεται τώρα, η δικοματική ελληνική κυβέρνηση και απαγορεύει εκ των προτέρων τις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις, την ημέρα που θα επισκεφθεί ο Σόϊμπλε την Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: iskra.gr