Σελίδες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Νοσοκομείο Λευκάδας: Στις «δόξες» του το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας

Φαίνεται ότιο το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας ζει και βασιλεύει. Δεν εξηγείται αλλιώ η «επίσκεψη» αστυνομικών στο Νοσοκομείο της Λευκάδας προκειμένου να ζητήσουν στοιχεία για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη Απεργία της ΠΟΕΔΗΝ ενάντια στην ψευτοαξιολόγηση «σφαγείο.Αυτό καταγγέλλει η επιτροπή αγώνα εργαζομένων στο Νοσοκομείο με ανακοίνωση που εξέδωσε και μεταξύ άλλων αναφέρει:

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λευκάδας καταγγέλλουν το γεγονός που έγινε το πρωί της 14ης Μαΐου, ημέρα απεργίας των εργαζομένων, όπου κλιμάκιο της αστυνομίας προσήλθε  στη Διοικητική Υπηρεσία και στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου και ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή των εργαζομένων στην 24 ώρη πανελλαδική απεργία που είχε εξαγγείλει η πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία  (ΠΟΕΔΗΝ).
   Καταδικάζουμε αυτού του είδους τις ενέργειες οι οποίες μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, που στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.
   Εμείς τους απαντάμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν πρόκειται να φοβίσουν και να κάμψουν την αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων που παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους και αγγίζουν το σύνολο του Λευκαδίτικου λαού.
Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.   
 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΠΗΓΗ: ygeionomikoi.gr