Σελίδες

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Μικροομολογιούχοι γιούχαραν τον Βενιζέλο

Τις έντονες διαμαρτυρίες μικροομολογιούχων αντιμετώπισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς στο Μουσείο Μπενάκη.
Ομάδα μικρομολογιούχων άρχισαν να φωνάζουν κατά του κ. Βενιζέλου, ενώ αυτός ανέβηκε στο βήμα και αμέσως η ομάδα ασφαλείας του χώρου τους έβγαλαν έξω από το αίθριο του Μουσείου.
Μια ομάδα των συγκεντρωμένων συνέχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ότι εξαιτίας του έχασαν τις αποταμιεύσεις τους με το κούρεμα που υπέστησαν τα ομόλογά τους με το PSI.
Τέσσερις προσαγωγές σημειώθηκαν κατά τη διαμαρτυρία.

ΦΩΤΟ-Καρέ καρέ το επεισόδιο και οι προσαγωγές στην ομιλία του Βενιζέλου

 
Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο περιστατικό χαρακτήρισε τέτοιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκδηλώσεων "φασίζουσες".
Παραδέχθηκε ότι κάποιοι μικροομολογιούχοι αδικήθηκαν την περίοδο της παγκόσμιου εκβιασμού, όπως τόνισε, για "το γενικό καλό".
"Ζητάνε από εμένα τα ρέστα για την παρενέργεια" είπε ο κ. Βενιζέλος, που ήταν υπουργός Οικονομικών όταν έγινε το PSI και κουρεύτηκαν τα ομόλογα, λέγοντας ότι την περίοδο εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να γλιτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία.


ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από Enikos_gr

ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr 
          enikos.gr